Ποδόσφαιρο

Αθωώθηκε για τα στημένα ματς ο Ραούλ Μπράβο

Ο Ραούλ Μπράβο είχε μπλέξει με τον «Oikos» και το σκάνδαλο των στημένων αγώνων το 2019. Ο πρώην μπακ των Ρεάλ Μαδρίτης, Ολυμπιακού κι Άρη είχε κληθεί να καταθέσει μαζί με τον συνάδελφό του, Κάρλος Αράντα, για την υπόθεση κι ισπανικό δικαστήριο αποφάσισε ο παίκτης να προφυλακιστεί.

Ο δικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι συνομιλίες στις οποίες οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι έκαναν λόγο για πληρωμές στους ποδοσφαιριστές είναι ανεπαρκείς κι έβαλε την υπόθεση στο αρχείο. Έτσι, το δικαστήριο της Ουέσκα έκλεισε οριστικά την υπόθεση «Oikos» κι αθώωσε όλους τους εμπλεκομένους.

«Η υπόθεση “Oikos” καταρρίφθηκε. Η αστυνομία ανεπίσημα μου είπε τότε ότι η υπόθεση ήταν νεκρή. Έβλαψαν τη ζωή μου κι αμαύρωσαν το όνομά του, προκαλώντας ζημιά στην οικογένειά μου και σε φίλους. Χωρίς απόδειξη και με κάποιες επινοημένες ενδείξεις. Για όσα έκαναν εναντίον ενός πολίτη, τώρα λαμβάνω την είδηση ότι κλείνουν την υπόθεση. Ευχαριστώ που με ανακατέψατε», ήταν το σχόλιο του Μπόρχα Φερνάντεθ, ενός από τους εμπλεκομένους στην υπόθεση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button