Ποδόσφαιρο

Αηδία! Η τρομοκρατία του Μελισσανίδη έδωσε την νίκη στην ΑΕΚ (2-1)

Σε ένα παιχνίδι..για αγρίους έτσι όπως εξελίχθηκε στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ μέσω ..τρομοκρατίας κατάφερε να «κλέψει» την νίκη με 2-1 επί του Άρη σε ένα παιχνίδι που ήταν απλώς..για γέλια! Όλα θα κριθούν στο Χαριλάου..

Πρώτο ημίχρονο!

Το ματς ξεκίνησε με τον Άρη να μην δείχνει την απαραίτητη συγκέντρωση και προσοχή. Η ΑΕΚ μπήκε εμφανώς πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο με τους Μάνταλο, Αραούχο και Λιβάγια να έχουν αρκετές ευκαιρίες με πρώτη αρκετά απειλητική στιγμή να έρχεται μόλις στο 3′ με το δοκάρι του Αραούχο. Από την άλλη πλευρά ο Άρης δεν ..αφυπνίστηκε και μόλις πέντε λεπτά μετά στο 8′ δέχθηκε το γκολ των γηπεδούχων με το σουτ του Μάνταλου έπειτα από ασίστ του Λιβάγια.

Ήρθε η αντίδραση μόλις σε τρία λεπτά για τον Άρη με Μπρούνο Γκάμα!

Η αντίδραση για τον Άρη ήρθε αρκετά γρήγορα και κόντρα σε όλη την μέχρι εκείνη την στιγμή ροή του αγώνα καθώς στο 11′ ο Λάρσον ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή αντικανονικά από τον Μάνταλο και με υπέροχο πέναλτι, ο Μπρούνο Γκάμα έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά του Τσιντώτα κάνοντας το 1-1!

Από εκεί και πέρα ο Άρης αν και υπήρξαν αρκετές στιγμές που προσπάθησε να βρει χώρους και να δημιουργήσει φάσεις με αποκορύφωμα την πολύ όμορφη ενέργεια του Γιάννη Φετφατζίδη στο 36′ που κατάφερε να περάσει τους αμυντικούς της ΑΕΚ όμως δεν πρόλαβε να πασάρει στον Ιντέγε με τους γηπεδούχους να απομακρύνουν.

Κατά τ’άλλα όλο το υπόλοιπο πρώτο μέρος κύλησε αρκετά..άνευρα από πλευράς Άρη με μεμονωμένες περιπτώσεις που προσπάθησε κυρίως από σέντρες και αντεπιθέσεις να δημιουργήσει και να απειλήσει την αντίπαλη εστία ενώ ο Σοάρες Ντίας σφύριξε την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με ένα λεπτό καθυστερήσεων στο 1-1.

Δεύτερο ημίχρονο

Με αρκετά λεπτά καθυστερήσεων και ένα αδικαιολόγητο «ντου» των ανθρώπων της ΑΕΚ στα αποδυτήρια των διαιτητών, το δεύτερο μέρος ξεκίνησε αρκετά παγωμένα και για τις δύο ομάδες αν και η πρώτη καλή φάση για τον Άρη ήρθε στο 48′ από στημένη φάση αλλά το σουτ του Φετφατζίδη ήταν αρκετά αδύναμο και κατέληξε στα χέρια του πορτιέρο των γηπεδούχων.

Το μεγαλύτερο «σοκ» για τον Άρη ήρθε λίγα λεπτά μετά με ένα δυνατό φάουλ του Χαβιέ Ματίγια στον Μάνταλο που ενώ αρχικά ο Πορτογάλος διαιτητής έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Ισπανό, έπειτα διέκοψε το ματς, είδε την φάση ξανά στο VAR και έδειξε κόκκινη κάρτα αφήνοντας τους «κιτρινόμαυρους» από το 51′ με 10 παίκτες.

Το 2-1 για την ΑΕΚ στο 59′ με τον Βράνιες!

Με βάση αυτά τα δεδομένα ο Άρης δεν μπόρεσε να αντιδράσει άμεσα αν σκεφτεί κανείς και τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια κατά την διάρκεια του ημιχρόνου και η ΑΕΚ από στημένη φάση πέρασε και πάλι μπροστά στο σκορ με την κεφαλιά του Βράνιες στο 59′ κάνοντας το 2-1.

Μετά όπως έγινε γνωστό προκλήθηκε…χάος στον αγωνιστικό χώρο με τους οπαδούς της ΑΕΚ να μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο και να επιτίθενται στην ομάδα του Άρη! Επικράτησε πανικός και σύγχιση με τους «κιτρινόμαυρους» να απειλούν πως θα αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Ντίας ωστόσο μετά από κάποια λεπτά έδειξε πως το ματς συνεχίζεται κανονικά.

O αγώνας όπως ήταν λογικό συνεχίστηκε αλλά με αρκετή ένταση και από τις δύο πλευρές με τον Άρη να χάνει πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 77′ με τον Σόουζα ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Λιβάγια «βούτηξε» ζητώντας πέναλτι που φυσικά δεν δόθηκε αλλά ούτε και κίτρινη κάρτα για εμφανές θέατρο ..!

Ο Τσαγκαράκης έδειξε 10 λεπτά καθυστερήσεις με τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ με το 2-1 να παραμένει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button