Ποδόσφαιρο

ΑΕΛ: Συμφωνία με Σπέντλχοφερ

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον 27χρονο Αυστριακό κεντρικό αμυντικό, Λούκας Σπέντλχοφερ, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Λάρισα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Στη Λάρισα αναμένεται τις επόμενες ημέρες ο Λούκας Σπέντλχοφερ για να υπογράψει στην ΑΕΛ. Οι βυσσινί ανακοίνωσαν ότι έφθασαν σε συμφωνία με τον 27χρονο Αυστριακό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από Ίντερ και Βαρέζε, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Στουρμ Γκρατς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οριστική συμφωνία της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον Αυστριακό ποδοσφαιριστή Lucas Spendlhofer επήλθε πριν λίγη ώρα. Ο ποδοσφαιριστής απεδέχθη την πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΛ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο ποδοσφαιριστής απέστειλε μαζί με την αποδοχή της προτάσεως της ΠΑΕ ΑΕΛ και email με το διαβατήριο του, όπως και το διαβατήριο του μάνατζερ του, με σκοπό η ΠΑΕ ΑΕΛ να εκδώσει τα αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση από την Βιέννη στην Θεσσαλονίκη.

Ο ποδοσφαιριστής και ο μάνατζερ του αναμένονται στην Λάρισα την Τρίτη 22/9/2020 το βράδυ, για να περάσει ο ποδοσφαιριστής από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρθηκαν και άλλες Ελληνικές ομάδες, αλλά αυτός τελικώς επέλεξε να αποδεχθεί την πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΛ.

O Lucas Spendlhofer είναι 27 χρονών, αγωνίζεται στην θέση του σέντερ μπακ, έχει ύψος 1,87 και έχει αγωνισθεί στη Inter Milan, Varese και Sturm Graz με 190 συμμετοχές και 7 γκόλ. Ο ποδοσφαιριστής είναι διεθνής και έχει αγωνισθεί με την Εθνική ομάδα της Αυστρίας U17, U19 και U21 με 30 συμμετοχές και 1 γκολ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button