Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ρήξη συνδέσμων ο Νταντσένκο, εκτός και ο Τσιγκρίνσκι τελικά για Άρη

Με μισή ομάδα πάει η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη. Νέο πρόβλημα με Νταντσένκο που μένει εκτός για τρεις εβδομάδες. Δεν μπήκε στην αποστολή ούτε ο Τσιγκρίνσκι, με την ΑΕΚ να συμπληρώνει… 18άδα!

Ο Όλεγκ Νταντσένκο υπέστη ρήξη συνδέσμων στην ποδοκνημική του αριστερού του ποδιού και θα μείνει εκτός σίγουρα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Άρη δεν μπήκε τελικά ούτε ο Τσιγκρίνσκι. Παρότι ο Ουκρανός στόπερ είχε μπει κανονικά με την αθηναϊκή ομάδα από την Πέμπτη, κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ταξιδεύει με την αποστολή, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερα τα αμυντικά προβλήματα για τον Χιμένεθ με τις απουσίες να γίνονται… βουνό πιάνοντας διψήφιο αριθμό! Εκτός όπως αναμενόταν άλλωστε είναι οι Λάτσι, Μπακάκης, Χνιντ, Σάκχοφ, Σιμόες, Μαχαίρας, Ραντόνια και Χριστόπουλος.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Χιμένεθ ανακοίνωσε αποστολή με μόλις 18 ποδοσφαιριστές, η οποία αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη. Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button