Μπάσκετ

Αγώνας δρόμου για τον Κέλι – Τα δεδομένα και το χρονοδιάγραμμα

O Άρης έχει ουσιαστικά αποχαιρετήσει τον Ολιβιέ Χάνλαν και πλέον στρέφει την προσοχή του στην περίπτωση της επιστροφής του Τζέιμς Κέλι.

Με την αποχώρηση του Καναδού για την Βαλένθια υπάρχει ένα σημαντικό κενό ως προς την ηγεσία της ομάδας, το οποίο πρέπει άμεσα να καλυφθεί. Η προσπάθεια που γίνεται από τους κιτρινόμαυρους πλέον είναι να επιστρέψει ο Τζέιμς Κέλι στην Θεσσαλονίκη όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Η πλευρά του Άρη έχει εντείνει την πίεση της τις τελευταίες ημέρες προς τον Κέλι, θέλοντας να εξασφαλίσει την άμεση επιστροφή του Αμερικανού. Μάλιστα ο στόχος των κιτρινόμαυρων δεν είναι μόνο να πείσουν τον Κέλι να επιστρέψει, αλλά αυτό να συμβεί άμεσα.

Ο Άρης έχει «κυκλώσει» το ματς με το Περιστέρι στο «Ανδρέας Παπανδρέου» και ο στόχος είναι να μπορέσει ο Αμερικανός όχι μόνο να είναι παρόν σε αυτό το ματς, αλλά να έχει προλάβει να ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας. Έτσι αυτό που θέλει να πετύχει η ΚΑΕ είναι το να φέρει τον Τζέιμς Κέλι μέσα στις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη και να μπορέσει να τον υπολογίζει κανονικά στα πλάνα του ο Γιάννης Καστρίτης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button