Ποδόσφαιρο

Αγώνας δρόμου για Γκάμα, μέσα ο Ιωάννου

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Άρη, μετά το χθεσινό ρεπό, με τον Μπρούνο Γκάμα να ακολουθεί θεραπεία, αλλά και ατομικό. Ανέβασε ρυθμούς ο Γιοχάν Μπεναλουάν, ενώ εκτός προπόνησης έμειναν Μπρούνο και Έργκυς Κάτσε. Κανονικά στο πρόγραμμα συμμετείχε ο Νικόλας Ιωάννου.

Αναφέρει σχετικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

“Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση της Τρίτης ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (18/04, 15:00), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, rondo game, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας για το δεύτερο γκρουπ) με τον Νικόλα Ιωάννου να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Γιόχαν Μπεναλουάν, που ανέβασε ρυθμό, ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Ο Μπρούνο Γκάμα (θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο) έκανε θεραπεία, αλλά και ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο), ο Μπρούνο Φελίπε (θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό) συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Εργκυς Κάτσε έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης, λόγω στομαχικών διαταραχών.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button