Διεθνή

Αγόρασε ομάδα στις ΗΠΑ ο Ροναλντίνιο

Επενδυτική κίνηση για τον Βραζιλιάνο σούπερσταρ.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ Ροναλντίνιο, όπως έπραξε πριν μερικά χρόνια και ο Μπέκαμ με την Ίντερ Μαϊάμι ή ο Εμπαπέ πρόσφατα με την Καέν, αγόρασε ομάδα των ΗΠΑ, αλλά μικρότερης κατηγορίας με στόχο να χτίσει και να οδηγήσει στο MLS.

Ο Ρολαντίνιο, λοιπόν, αγόρασε την Γκρίνβιλ Triumph SC των ΗΠΑ, έναν σύλλογο για τον οποίο ο πρώην σταρ των Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Παρί Σεν Ζερμέν έχει μεγάλες φιλοδοξίες.

Ο ίδιος αποσύρθηκε από τα γήπεδα μετά την τελευταία του θητεία στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, με τη φανέλα της Φλουμινένσε. Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας του 2005 αποφάσισε να επενδύσει σε μια ποδοσφαιρική ομάδα, όπως έκανε ο Κιλιάν Εμπαπέ με την Καέν το περασμένο καλοκαίρι.

Ο σύλλογος με έδρα τη Νότια Καρολίνα, στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Βόρειας Αμερικής. Επομένως, η Γκρίνβιλ απέχει ακόμη πολύ από το Major League Soccer (MLS), αλλά ο 44χρονος Ροναλντίνιο στοχεύει να τον κάνει κορυφαίο σύλλογο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο πρώην Βραζιλιάνος σταρ εντάχθηκε σε μια ομάδα επενδυτών, με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, για να πάρει τον έλεγχο του συλλόγου.

«Η έμφαση που δίνει η Greenville Triumph στην εξέλιξη των νέων είναι εντυπωσιακή», δήλωσε ο Ροναλντίνιο στα κοινωνικά δίκτυα του συλλόγου και συμπλήρωσε:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button