ΕρασιτέχνηςΜουσικήΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Αγκαλιά αγάπης από Super 3 και Yellow Radio με τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας και το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο!

Μέρες δύσκολες, μέρες ανηφορικές, αλλά και μέρες, όπου έννοιες, όπως αγάπη, ανθρωπιά, αλληλεγγύη αποκτούν την πραγματική τους διάσταση και σημασία.

Πόσο μάλλον τώρα, που πλησιάζουν οι μέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς, μιας περιόδου, όπου κατ’ εξοχήν πράξεις αγάπης και βοήθειας στον συνάνθρωπο ήταν και παραμένουν στην πρώτη γραμμή της καθημερινότητας. Αν και φέτος, όλα μοιάζουν τόσο διαφορετικά, τόσο δύσκολα, όσο ποτέ, η ουσία δεν πρέπει, δεν μπορεί να χαθεί.

Το Yellow Radio μαζί με τον Super 3 ενώνει τις δυνάμεις και την φωνή, διοργανώνοντας μια πρωτοβουλία αγάπης, για την συγκέντρωση τροφίμων προκειμένου αυτά να προσφερθούν τόσο σε άτομα μέσα από την οικογένεια του Άρη που στερούνται τα στοιχειώδη, όσο και στο Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, εκεί όπου καθημερινά πραγματοποιείται ένα μικρό θαύμα ανθρωπιάς!

Η αλληλοβοήθεια είναι η καταλυτική ουσία για την διατήρηση και την εξέλιξη όλων των ειδών ζωής…!!!

Η συγκέντρωση των τροφίμων (όχι φρέσκων για ευνόητους λόγους, αλλά π.χ. ζυμαρικά, όσπρια, κονσέρβες, ξηρούς καρπούς, σοκολάτες, λάδι, μαρμελάδες, μέλια κτλ) θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και θα συνεχιστεί καθημερινά. Όποιος, όποια επιθυμεί να συμβάλει σε αυτήν την πρωτοβουλία θα μπορεί να αφήνει τα δικό του «δέμα» στην καφετέρια La Trappe, (Κωνσταντινουπόλεως 142, περιοχή Μπότσαρη με Κωνσταντίνου Καραμανλή) σε συγκεκριμένες ώρες: 08.00-14.00 και 18:00-20:00.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button