Γενικά
Ήττα στην πρεμιέρα της η Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη έχασε στα τρία σετ από την Άσλιν Κρούγκερ και αποχαιρέτησε πρόωρα την Οσάκα (WTA 250).
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο.55) ηττήθηκε με 2-6, 6-3, 6-4 από την 21χρονη Αμερικανίδα (Νο.48) σε 2 ώρες και 22 λεπτά και έμεινε εκτός δεύτερου γύρου στο προτελευταίο της τουρνουά για η φετινή σεζόν.
Ο τελευταίος της σταθμός για το 2025 είναι το Τόκιο (WTA 500), όπου θα προσπαθήσει την άλλη εβδομάδα να κάνει την καλύτερη δυνατή πορεία ώστε να ολοκληρώσει τη χρονιά όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Όπως και η αναμέτρησή τους στο Πεκίνο (όπου η Μαρία επικράτησε στα τρία σετ), το σημερινό ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και μετά από μεγάλη μάχη. Αυτή τη φορά, ωστόσο, η Κρούγκερ ήταν πολύ πιο σταθερή, εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη της Σάκκαρη και έφτασε τελικά σε μια δίκαιη νίκη.






