Ποδόσφαιρο

Ήττα για την Εθνική Ελπίδων από Κατάρ

Η Εθνική Ελπίδων έχασε 1-2 από την Κ23 του Κατάρ σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στην Κροατία.

Ήττα για την Εθνική Ελπίδων από την Κ23 του Κατάρ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε 1-2 από την αντίπαλό του για την πρεμιέρα του φιλικού τουρνουά που διεξάγεται στην Κροατία.

Το Κατάρ προηγήθηκε στο σκορ στο 7′ με τον Ιμπραχίμ Τάχα. Στη συνέχεια, η Εθνική πίεσε για την ισοφάριση και δημιούργησε έως τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Θεοδοσουλάκη.

Αντίθετα με τη ροή του αγώνα, το Κατάρ έκανε το 0-2 με πέναλτι του Χασάν στο 71′. Η Ελλάδα συνέχισε να πιέζει και στο 77′ μείωσε με σουτ του Πνευμονίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά από τη σέντρα του Ράλλη.

Η σύνθεση της Εθνικής: Τσομπανίδης, Νικολάου, Κεραμίτσης, Κωστούλας, Κουτσογούλας, Αλμύρας, Μπρέγκου, Αποστολάκης, Παπακανέλλος, Θεοδοσουλάκης, Τσαντίλας

Αγωνίστηκαν κι οι: Χατσίδης, Ράλλης, Καλοσκάμης, Γκούμας, Καλογερόπουλος, Καρακασίδης, Πνευμονίδης, Σμυρλής, Βακουφτσής

*Το ερχόμενο Σάββατο στις 16:00, η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει την «οικοδέσποινα» Κροατία στην Κοπρίβνιτσα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button