Ποδόσφαιρο

«Έχτισε» στο πρώτο ημίχρονο και πήρε τη νίκη ο Άρης απέναντι στην Μπρέντα

Ο Άρης επικράτησε με 2-1 επί της Μπρέντα στην τελευταία φιλική του αναμέτρηση επί ολλανδικού εδάφους.

Ο Άρης μπήκε στο παιχνίδι με διάθεση να κρατήσει μπάλα απέναντι στην πιεστική Μπρέντα, δίχως να απειληθεί από την αντίπαλο του.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι ήρθε στο 17ο λεπτό του αγώνα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ της Μπρέντα και κεφαλιά του φορ των Ολλανδών, η οποία βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Κουέστα.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου κατάφερε να ανακτά την κατοχή μετά από τα λάθη, ενώ οι επιθέσεις βασίζοταν στις μακρινές μεταβιβάσεις, που είχαν ως κύριους αποδέκτες του Σίστο και Σαμόρα.

Ο Άρης «άνοιξε» το σκορ στο 24ο λεπτό του φιλικού με την Μπρέντα, με τα πάντα να ξεκινάνε από πίεση και κλέψιμο του Λίντσεϊ Ρόουζ.

Ο Πάρντο ακολούθησε τη φάση και έκανε το γύρισμα στην περιοχή, με τον Σαμόρα να αφήνει και τον Φετφατζίδη να πλασάρει ιδανικά από κοντά για να κάνει το 1-0, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ του στόπερ από τον Άγιο Μαυρίκιο.

Ο αδιαμφισβήτητος MVP του πρώτου ημιχρόνου, Γιάννης Φετφατζίδης εκμεταλλεύτηκε την αμυντική προσπάθεια του Άρη και μετά από κλέψιμο ξεκίνησε τη φάση του δεύτερου γκολ του Άρη.

Αφού διένυσε τα κατάλληλα μέτρα με την μπάλα, πάσαρε στον Άλβαρο Σαμόρα, με τον Κοσταρικανό να κάνει το 2-0 στο 40′, πλασάροντας στην κλειστή γωνία.

Οι Ολλανδοί προσπάθησαν να απειλήσουν με στημένες μπάλες, όμως οι δύο αντίπαλοι πήγαν με το σκορ στο 2-0 στα αποδυτήρια.

Δυναμικό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο για την Μπρέντα, που βρήκε δίχτυα στην πρώτη φάση της επανάληψης.

Η σέντρα έγινε από τα δεξιά, με τον Έλιας Όμαρσον να πηδάει μόνος του για την κοντινή κεφαλιά και να μειώνει σε 2-1 το φιλικό.

Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη να πετύχει 3ο γκολ στο 53′, αφού ο Μπιέλιτσα νίκησε δύο συνεχόμενες φορές τον Ρόουζ από κοντά, έπειτα από ωραία σέντρα του Σίστο.

Από εκείνο το σημείο και μετά έγινε το απαραίτητο ροτέισον από τους δύο προπονητές, με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει και τον Άρη να προσπαθεί να απειλήσει με τις προσπάθειες του Σαβέριο από την αριστερή πτέρυγα.

O Κλέιτον Ντιαντί πέρασε στην αναμέτρηση στο 88ο λεπτό, πραγματοποιώντας το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα.

Δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι, με το σκορ να παραμένει στο 2-1 και τον Άρη να παίρνει την πρώτη του νίκη στα φιλικά της Ολλανδίας, δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button