Ποδόσφαιρο

Έφυγαν διακοπές και… περιμένουν!

Από προχθές ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές διακοπές για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, με την επόμενη μέρα όμως να είναι στο μυαλό των περισσότερων.

Στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά το ρόστερ της νέας σεζόν, καθώς υπάρχει και το CAS, που θα παίξει σημαντικό ρόλο κυρίως στις μεταγραφές, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις ανανεώσεων.

Η κατάσταση αυτή είναι φυσικά γνωστή και στους ποδοσφαιριστές, κάποιους από τους οποίους ο Άρης θέλει να τους διατηρήσει στο δυναμικό του, ακόμα και έχοντας δικαίωμα μεταγραφών. Μιλάμε για παίκτες όπως οι Κουέστα, Σούντγκρεν, Ματίγια, Γκάνεα και Δεληζήσης, με τους δύο πρώτους να είναι οι πιο δύσκολες περιπτώσεις αυτή τη στιγμή.

Όλοι ετοιμάζοντας να ξεκινήσουν τις διακοπές τους, με άλλους να έχουν φύγει ήδη από τη Θεσσαλονίκη και άλλους να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους. Παράλληλα όμως περιμένουν την αντίδραση του Άρη τις επόμενες εβδομάδες και ειδικά εκείνοι που δίνουν προτεραιότητα στην ομάδα πριν… ψαχτούν για κάτι άλλο, με ορισμένους να έχουν προτάσεις στα χέρια τους ή απλή ενημέρωση για το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button