Ποδόσφαιρο

«Έτσι καταφέραμε την επιστροφή του Σάκιτς μετά το σπασμένο χέρι»

Ο Κώστας Βελαλής Υπεύθυνος Πωλήσεων και Τεχνικής Υποστήριξης Χειρουργείων της εταιρείας DMPS μίλησε για το μικρό ιατρικό θαύμα που έφερε την γρήγορη επιστροφή του Σάκιτς του Άρη στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Ότι κατάφερε ο ποδοσφαιριστής να παίξει οφείλεται αποκλειστικά στο ιατρικό τιμ της ομάδας που τον χειρούργησε αλλά επέλεξε και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν. Όταν χρησιμοποιείς κατάλληλα εργαλεία στην ασθενή αισθάνεται και πιο όμορφα.

Ενώ συνέχισε:

Η περίπτωση του ποδοσφαιριστή αποτελείται από δύο φάσεις. Είναι το χειρουργικό κομμάτι αλλά και η αποκατάσταση. Στο χειρουργικό κομμάτι χρειάστηκε να μπούνε δύο βίδες που έπρεπε να είναι καλές. Αυτές βοηθάνε να δέσει το κόκαλο και κάποια στιγμή αφαιρούνται.

Μέχρι τώρα τις έχει ακόμη πάνω του.

Η μεγάλη πρόκληση όμως είναι η αποκατάσταση, ότι έπρεπε να παίξει σύντομα. Εκεί τοποθετήσαμε έναν νάρθηκα που είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Διασφάλισε την συμμετοχή του και ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες νέου τραυματισμού.

Για τον νάρθηκα που χρησιμοποιήθηκε:

Γνωρίζουμε ότι μέχρι τώρα υπάρχει ο γύψος. Ένα υλικό που είναι τοξικό και θα αποσυρθεί τα επόμενα χρόνια. Αυτό που μπήκε στον Σάκιτς είναι ένα φυσικά υλικό που δεν είναι καθόλου τοξικό, είναι ελαφρύ, είναι αεριζόμενο και κυρίως αδιάβροχο. Μπορεί αυτός που το φοράει να το βρέξει κανονικότατα χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα.

Για το πως φάνηκε ο γύψος στον Σάκιτς:

Σε επικοινωνία και με τον ποδοσφαιριστή μας είπε ότι ήταν ελαφρύς, αισθάνθηκε άνετα, αισθάνθηκε ασφάλεια.

Για την εταιρία:

Η εταιρία μας είναι η DMPS, με έδρα την Θεσσαλονίκη, υποκαταστήματα στην Αθήνα και παρουσία σε Λάρισα και Ιωάννινα έχουμε εξειδίκευση σε ορθοπεδικό υλικό, ενώ έχουμε και κάποια παραϊατρικά υλικά.

Όλα αυτά τα χρόνια υπήρχαν δυο άξονες, Σεβασμός στον ασθενή και τον γιατρό, υπήρχε πάντα η ποιότητα και η αξιοπιστία που παραμένουν στοιχεία αναλλοίωτα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button