ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Έτοιμος ο Μέσι για την επανέναρξη

Ο Λιονέλ Μέσι ξεπέρασε τον τραυματισμό στο δεξί πόδι και θα είναι έτοιμος για την επανέναρξη της La Liga.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Κίκε Σετιέν το ερχόμενο Σάββατο εναντίον της Μαγιόρκα, σχεδόν τρεις μήνες μετά την υποχρεωτική διακοπή, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου, ακολούθησε τις τελευταίες ημέρες ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός, διαβεβαίωσε πως ο διάσημος Αργεντινός θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση στις Βαλεαρίδες.

«Ο Μέσι δεν είναι ο μόνος που δεν έχει προπονηθεί», δήλωσε ο Σετιέν στην «Movistar» και πρόσθεσε: «Αυτό συνέβη σε όλους τους τραυματίες από την επιστροφή τους. Το πρόβλημά του είναι μικρό, η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, είναι εντάξει και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για να παίξει το Σάββατο».

Όσον αφορά στον Λουίς Σουάρες, ο οποίος αποθεραπεύθηκε μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υπεβλήθη στο δεξί γόνατο, ο Σετιέν, εμφανίσθηκε επιφυλακτικός: «Είναι καλύτερα από το αναμενόμενο, αλλά το ερώτημα είναι, ποιά είναι η κατάστασή του μετά από τόσο μεγάλη απουσία κι΄εάν θα είναι σε θέση να ξεκινήσει τον αγώνα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button