ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Έτοιμη να δώσει 100 εκατ. ευρώ και να αποκτήσει τον Τσάβι Σίμονς είναι η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Τσάβι Σίμονς και είναι διατεθειμένη να πληρώσει 100 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για να τον κάνει δικό της.

Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό προχωράει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει… όσο-όσο για να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που θα την ανεβάσουν επίπεδο.

Σύμφωνα με την Sport, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Τσάβι Σίμονς και προκειμένου να προλάβουν τους επίδοξους μνηστήρες, είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 100 εκατ. ευρώ και να τον αποκτήσουν.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε μια παραγωγική χρονιά, καταγράφοντας 10 γκολ και 15 ασίστ με την φανέλα της Λειψίας, όπου και αγωνίστηκε ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ πρωταγωνίστησε και με την Εθνική Ολλανδίας στο φετινό Euro, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά.

Ο Σίμονς αρέσει πολύ και στη Μπάγερν Μονάχου, ενώ και η Λειψία θα ήθελε να τον αποκτήσει με μόνιμη μεταγραφή. Ωστόσο, η τελική απόφαση ανήκει στους Παριζιάνους, οι οποίοι θα αποφασίσουν για το μέλλον του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button