Ποδόσφαιρο

«Έσκασε» στο τέλος: Τα νούμερα του Άρη σε κανονική διάρκεια και πλέι-οφ

Δύο πολύ διαφορετικές εικόνες είχε ο Άρης της κανονικής περιόδου με την ομάδα που έδειξε να έχει «αδειάσει» στα πλέι-οφ.

Το μεγάλο όπλο της ομάδας την φετινή χρονιάς ήταν η άμυνα της, με τον Άρη να κρατάει το μηδέν σε δεκαέξι παιχνίδια, αυτό άλλαξε στα πλέι-οφ με την ομάδα του Μάντζιου να κρατάει το «μηδέν» σε ένα από τα πρώτα οκτώ ματς της postseason. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι στα δύο τελευταία ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ο Άρης κράτησε και πάλι το μηδέν.

Σε θέμα βαθμών ο Άρης πήρε 51 βαθμούς στην κανονική διάρκεια και 10 στα πλέι-οφ, συγκεντρώνοντας τέσσερις λιγότερους σε σχέση με την κανονική διάρκεια στα δύο παιχνίδια στα ίδια παιχνίδια.

Το μεγάλο θέμα πάντως ήταν αυτό των «τριπόντων». Στην regular season η ομάδα 16 φορές κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου της, ενώ στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν αυτό έγινε μόλις μία.

Τέλος στο κομμάτι της βαθμολογίας ο Άρης έχασε αρκετό έδαφος από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο μίνι-πρωτάθλημα των πλέι-οφ, ενώ μπήκε στο +3 από την ΑΕΚ ολοκληρώνοντας την χρονιά στο +1. Από την άλλη πλευρά αύξησε την διαφορά τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από τον Αστέρα Τρίπολης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button