Ποδόσφαιρο

Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Μπένετ

Ο Άρης ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τη Σάντερλαντ για τον δανεισμό του 19χρονου αριστερού winger, Τζιούισον Μπένετ, που αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, η οποία προβλέπει μάλιστα και ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του το ερχόμενο καλοκαίρι έναντι 3 εκατ. ευρώ!

Η προσθήκη επιθετικού στην αριστερή πλευρά ήταν ένας από τους βασικούς στόχους του Άρη και ο ποδοσφαιριστής που επιλέχθηκε είναι ο Τζιούισον Μπένετ ο οποίος ανήκει στην αγγλική Σάντερλαντ.

Ο 19χρονος Κοσταρικανός θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα του, γι’ αυτό εξάλλου ο αγγλικός σύλλογος επένδυσε το ποσό των 1.3 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2022 όταν απέκτησε τα δικαιώματά του από τη Χερεντιάνο, με τη φανέλα της οποίας σε 30 αγώνες είχε τρία γκολ και πέντε ασίστ, αγωνιζόμενος είτε ως winger, είτε ως εσωτερικός μέσος.

Τον Αύγουστο του 2022 μετακόμισε στην Αγγλία και αρχικά εντάχθηκε στην U21 του αγγλικού συλλόγου, για να ακολουθήσει η προώθησή του στην πρώτη ομάδα. Φέτος αγωνίστηκε σε επτά παιχνίδια στην Championship, αλλά και στο Κύπελλο Αγγλίας, έχοντας ένα γκολ και τρεις ασίστ και καθώς δεν ήταν ικανοποιημένος από τον αγωνιστικό ρόλο του, εκδήλωσε την επιθυμία αποχώρησής του από την ομάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μια ομάδα από την Ισπανία, αλλά και η Χιμπέρνιανς επίσης προσπάθησαν να τον αποκτήσουν δανεικό, τελικώς όμως ο ίδιος ο παίκτης επέλεξε την προοπτική του Άρη.

Η συμφωνία προβλέπει τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και ρήτρα αγοράς 3 εκατ. ευρώ, σε περίπτωση που οι κιτρινόμαυροι αποφασίσουν την αγορά των δικαιωμάτων του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button