Ποδόσφαιρο

Έρικσεν: Υπογράφει στην Μπρέντφορντ μέσα στο Σαββατοκύριακο

Η επιστροφή του Κρίστιαν Έρικσεν στο ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και αυτή τη στιγμή είναι θέμα… χρόνου, αφού μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπογράψει επιτέλους στην Μπρέντφορντ.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν που αυτή την εβδομάδα συμμετείχε σε προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα του Άγιαξ και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση, ετοιμάζεται για την ολική επαναφορά του στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Η Μπρέντφορντ θα είναι η ομάδα με την οποία ο Δανός μεσοεπιθετικός θα κάνει το come-back μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το καλοκαίρι στο Euro.

Οι «bees» του Τόμας Φρανκ του πρόσφεραν την ευκαιρία να παίξει σε αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν για ν’ αποκτήσει και αγωνιστικό ρυθμό. Ο αγγλικός σύλλογος θέλει να τον βοηθήσει στον μεγάλο του στόχο που είναι ν’ αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα με το εθνόσημο και να πάει στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, όλα θα έχουν τελειώσει, οι υπογραφές θα έχουν «πέσει» και ο ποδοσφαιριστής θα επανεμφανιστεί στην Premier League έπειτα από τον Ιανουάριο του 2020, όταν και άφησε την Τότεναμ για να μετακομίσει στην Ίντερ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button