ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Έπεισε τον Σαλάχ η Αλ Ιτιχάντ με το ακριβότερο συμβόλαιο στον πλανήτη!

Η Αλ Ιτιχάντ δεν είπε την τελευταία της λέξη για τον Μο Σαλάχ και σύμφωνα με το «Relevo» επανήλθε με πρόθεση να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον πλανήτη, πείθοντάς τον να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ.

Η όρεξη των σαουδαραβικών συλλόγων που ελέγχονται από το PIF δεν βρίσκει κορεσμό και μετά την έλευση του Νεϊμάρ το επόμενο «μπαμ» μεγατόνων αφορά τον Μο Σαλάχ!

Λιγότερο από έναν μήνα μετά το «άκυρο» του Αιγύπτιου σταρ μέσω του ατζέντη του στην πρόταση των 180 εκατ. ευρώ, η Αλ Ιτιχάντ επιμένει κι επέστρεψε με βελτιωμένη προσφορά, που θα καταστήσει τον Σαλάχ τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον πλανήτη!

Σύμφωνα με το «Relevo», η ομάδα των Μπενζεμά, Φαμπίνιο, Καντέ συναντήθηκε με την πλευρά του σταρ της Λίβερπουλ και του εξέφραση την πρόθεσή της να του προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο της Λίγκας (και κατά συνέπεια του κόσμου), μεγαλύτερο ακόμα κι από αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο που άνοιξε την πόρτα της Σαουδικής Αραβίας τον περασμένο χειμώνα υπογράφοντας συμβόλαιο με απολαβές 200 εκατ. ευρώ ετησίως.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως κόντρα στην αρχική απόρριψη, ο Σαλάχ κλίνει πλέον προς το να πει το «ναι» στον σαουδαραβικό σύλλογο, έχοντας ως κίνητρο εκτός από το αστρονομικό συμβόλαιο και τον παράγοντα της θρησκείας που χαρακτηρίζει τον Αιγύπτιο εξτρέμ.

Το «αγκάθι» σε ενδεχόμενο deal φαίνεται πως είναι η Λίβερπουλ, η οποία μοιάζει απίθανο να δεχτεί την αποχώρηση του κορυφαίου παίκτη της εν μέσω των επίσημων υποχρεώσεων και την ώρα που προσπαθεί να ενισχυθεί περαιτέρω.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button