Ποδόσφαιρο

Έπαιξαν και επιστρέφουν οι διεθνείς!

Οι τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές του Άρη, Σούντγκρεν, Μπράμπετς και Καμαρά, ολοκλήρωσαν χθες τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες και μπαίνουν στο αεροπλάνο της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη.

Ο Χερμάν Μπούργος πέραν της περίπτωσης του Ντάνιελ Μαντσίνι, που περιμένει να δει την ετοιμότητά του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είχε και τις απουσίες των τριών διεθνών ποδοσφαιριστών του Άρη. Οι Σούντγκρεν, Μπράμπετς και Καμαρά ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και έχουν μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά τις πιθανές ημερομηνίες άφιξής τους, ο Γιακούμπ Μπράμπετς πιθανώς να αφιχθεί την Τετάρτη, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Τσεχία και παίζοντας άλλο ένα ενενηντάλεπτο στο φιλικό 1-1 κόντρα στην Ουαλία, ενώ ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αναμένεται μέχρι την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, μετά τον πικρό αποκλεισμό της Σουηδίας από το Μουντιάλ, με τον ίδιο να μένει πάλι στον πάγκο, για να ενταχθεί στις προπονήσεις.

Τέλος ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, αναμένεται -καλώς εχόντων των πραγμάτων- την Παρασκευή, ώστε να κάνει προετοιμασία… εξπρές και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τη σημαντική αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μαυριτανός φορ πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του με πέναλτι στο χθεσινό 2-0 επί της Λιβύης και έρχεται με ανεβασμένη την ψυχολογία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button