ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Έξαλλος ο Μέσι: «Χτυπούσαν κόσμο, είναι ανεπίτρεπτο»

Οργισμένες δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι για όσα έγιναν στο «Μαρακανά» πριν από το παιχνίδι της Αργεντινής με τη Βραζιλία.

Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 και οι Αργεντινοί πήραν τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Νικολάς Οταμέντι.

Ωστόσο, πριν από τη σέντρα του αγώνα έγιναν σοβαρά επεισόδια με τους οπαδούς στις εξέδρες με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη για περίπου μισή ώρα.

«Αυτή η ομάδα συνεχίζει να πετυχαίνει ιστορικά πράγματα. Για άλλη μια φορά. Αν και δεν είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πέτυχε, είναι κάτι πολύ ωραίο να κερδίζεις στη Βραζιλία, λόγω του πόσο δυνατοί είναι στην έδρα τους σε ολόκληρη την ιστορία τους. Το χρειαζόμασταν και μετά την ήττα από την Ουρουγουάη» είπε μετά το παιχνίδι ο Μέσι, ο οποίος αναφέρθηκε στα επεισόδια:

«Είδαμε πώς χτυπούσαν κόσμο, όπως συνέβη στον τελικό του Copa Libertadores, πάλι καταπιέζοντας τους ανθρώπους με γκλοπ. Είναι ανεπίτρεπτο, είναι τρέλα, πρέπει να σταματήσει. Υπήρχαν παίκτες που είχαν οικογένειες εκεί. Σκέφτεσαι την οικογένειά σου, δεν ξέρεις πραγματικά τι συμβαίνει κι είσαι πιο συγκεντρωμένος σε αυτό παρά στο να παίξεις ένα παιχνίδι. Σε εκείνο το σημείο, ο αγώνας έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Πήγαμε στα αποδυτήρια, γιατί ήταν ένα τρόπος να ηρεμήσει η κατάσταση. Είδαμε πώς χτυπούσαν κόσμο, μπορεί να είχε κάτι κακό. Όταν ηρέμησαν όλα αποφασίσαμε να πάμε μέσα, να ρωτήσουμε πώς είναι οι συγγενείς, να μάθουμε λίγο για όλα. Μετά βγήκαμε έξω».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button