Μπάσκετ

Έντονοι προβληματισμοί από την πλειοψηφία των παικτών της Euroleague για τη συνέχεια της σεζόν

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, η συνάντηση της Euroleague με τους παίκτες εξελίσσεται αυτή την ώρα με την πλειοψηφία των αθλητών να είναι αρνητική στη συνέχεια της σεζόν, θέτοντας ως βασικούς προβληματισμούς τον κορωνοϊό και το ενδεχόμενο τραυματισμών.

Αυτή την ώρα διεξάγεται η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη των αρχηγών και των πιο έμπειρων παικτών των 18 ομάδων της Euroleague με τη διοργανώτρια αρχή, με θέμα τη συνέχιση της σεζόν, μετά τη διακοπή λόγω του κορωνοϊού. 

Οι ελληνικές ομάδες εκπροσωπούνται από τους Νικ Καλάθη και Βασίλη Σπανούλη, καθώς και τους Ίαν Βουγιούκα και Κώστα Παπανικολάου. Για την ακρίβεια, αυτή τη στιγμή στην τηλεδιάσκεψη της Euroleague παίρνουν μέρος 36 παίκτες. 

Η πλειοψηφία των παικτών, λοιπόν, είναι αρνητική στην ενδεχόμενη συνέχεια της σεζόν, μετά τη δίμηνη διακοπή της, λόγω του κορωνοϊού. Πρόκειται για ένα θέμα που αναφέρθηκε μέσω του Σέιν Λάρκιν νωρίτερα το Σάββατο (23/5) και επιβεβαίωνεται από… επίσημα χείλη, στη συζήτηση των παικτών. 

Οι αθλητές θέτουν την υγεία τους σε πρώτο πλάνο και ανησυχούν για την κατάσταση με τον κορωνοϊό, η οποία διαφοροποιείται από χώρα σε χώρα και παραμένει επικίνδυνη. 

Παράλληλα, βέβαια, οι παίκτες βάζουν στο τραπέζι και τον φόβο τους για πιθανούς τραυματισμούς, αφού βρίσκονται στα «πιτς» για δύο μήνες και θα πρέπει να γυρίσουν στην αγωνιστική δράση με μια… προετοιμασία εξπρές. 

Σε κάθε περίπτωση, η τηλεδιάσκεψη δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, όμως η πρώτη αίσθηση από την μεριά των παικτών είναι ξεκάθαρη και είναι κατά της επανέναρξης της σεζόν. 

Μόλις ολοκληρωθεί το meeting αναμένεται να υπάρξουν νέες εξελίξεις, καθώς και η θέση της Euroleague. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button