Ποδόσφαιρο

Ένινγκ: «Μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα αντιδράσαμε και είμαι χαρούμενος γι’αυτό – Την Πέμπτη περιμένουμε και πάλι την στήριξη του κόσμου μας»

Ο Μίχαελ Ένινγκ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου αλλά και για τον επόμενο αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός:

«Είμαι χαρούμενος γι’αυτή την νίκη αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Παίξαμε επιθετικά, πετύχαμε έξοχα γκολ και ίσως να πετυχαίναμε και περισσότερα, ωστόσο αυτό που κρατάμε είναι πως μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα αντιδράσαμε, είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει αυτό . Συνολικά ήταν μια πολύ καλή μέρα»

Για το αν ένιωσε δικαίωση που ρισκαρε χρησιμοποιώντας τον Ροζ ως αριστερό μπακ:

Ναι, ο Ροζ έκανε έξοχα την δουλειά του όπως και ο Σούντγκρεν έκανε πολύ καλή δουλειά. Ήθελα στην συγκεκριμένη θέση να χρησμιποιήσω έναν νεαρό παίκτη όπως τον Σενγκέργκη αλλά μετά από όσα έγιναν δεν μπόρεσα.

Για τα όσα έγιναν με τον Ροζ και το ακυρωθέν γκολ:

Για εμένα προσωπικά, αυτό είναι ο θάνατος του ποδοσφαίρού. Αν πρέπει να σταματάμε μετά από κάποια λεπτά μια φάση, τότε χάνουμε όλο το υπόλοιπο.

Για την εμφάνιση του Νικολά Ντιγκινί:

Δεν θέλω να σταθούμε πολύ στην ατομική κριτική, αυτό που είναι σημαντικό για την ομάδα είναι πως κάθε παίκτης που μπαίνει για να βοηθήσει, κρίνεται. Μετά τις αλλαγές δεν χάσαμε τον ρυθμό και είχαμε πάλι ευκαιρίες, αυτό συνολικά φυσικά μας χαροποιεί.

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και την παρουσία του κόσμου:

Το έχω ξαναπει , όλοι όσοι θέλουν να πετύχουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου, πρέπει να είναι εδώ την Πέμπτη και να μας υποστηρίξουν!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button