Ποδόσφαιρο

Ένινγκ: Θέλουμε να κρατήσουμε πράγματα και να διορθώσουμε κάποια

Ο Μίχαελ Ένινγκ μίλησε τόσο για τα παιχνίδια Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, αλλά και για το ματς πρωταθλήματος στην Τρίπολη.

Οι δηλώσεις του Γερμανού προπονητή στη Nova…

Για τον χθεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο: “Θέλουμε να κρατήσουμε πράγματα και να διορθώσουμε κάποια. Το ποδόσφαιρο και η πραγματικότητα, κάποιες φορές απέχουν. Υπάρχει επιθυμία για πρόκριση. Το αποτέλεσμα είναι καλό, παρόλο που μπορεί να μην φαίνεται έτσι”.

Για τα ποσοστά κατοχής του Άρη και τον τρόπο που εξελίχθηκε το χθεσινό ματς: “Έτσι συμβαίνει σε κάποια ματς με επαναληπτικό. Ο Ατρόμητος ήρθε να καταστρέψει αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Έπαιξε έξυπνα, πέτυχε τον σκοπό του αλλά στον επαναληπτικό θα αντιδράσουμε”.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: “Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να μπούμε σε ποσοστά. Χθες είχαμε την πίεση. Πλέον αυτήν την πίεση, την έχει ο Ατρόμητος. Εμείς περνάμε και με ισοπαλία. Ας περιμένουμε μία εβδομάδα. Κοιτάμε πρώτα το παιχνίδι πρωταθλήματος”.

Για το πέναλτι του Γκάμα: “Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό. Ήταν ένα καλά εκτελεσμένο πέναλτι. Πήγε βέβαια στο δοκάρι. Δεν αλλάζει κάτι. Ο Γκάμα θα συνεχίσει να εκτελεί τα πέναλτι”.

Για την αναμέτρηση στην Τρίπολη με τον Αστέρα: “Περιμένω ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Ο Αστέρας είναι πολύ καλός στην έδρα του. Γνωρίζουμε ότι κάθε βαθμός μας φέρνει πιο κοντά στην ευρωπαϊκή έξοδο. Μας δίνει κίνητρο και περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι την Κυριακή”.

Για την μέχρι τώρα παρουσία του στην Ελλάδα και το… ταξίδι του με τον Άρη: “Είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι. Έχουμε ζήσει πάρα πολλά και πολύ γρήγορα. Η ομάδα είναι καλά στο εσωτερικό της, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και νιώθουμε όμορφα”.

Για το αίτημα αλλαγής μέρας ή ώρας του επαναληπτικού με τον Ατρόμητο, την στιγμή που η ΑΕΚ δεν έχει ματς Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα: “Δεν έχω πρόβλημα με την ΑΕΚ. Εμείς θέλαμε το ματς να πάει νωρίτερα, για να επιστρέψουμε την ίδια μέρα. Εφόσον αυτό υλοποιήθηκε, δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω”.

Για την κατάσταση του Μαντσίνι και την επιστροφή του Ιντέγε: “Για τον Μαντσίνι, είναι νωρίς. Δεν θα προλάβει τον Αστέρα. Για τον Ιντέγε έχουμε καλά νέα. Δεν είναι ακόμα εδώ, αλλά πιστεύω θα τον έχουμε γρήγορα ξανά στην διάθεσή μας.”.

Για το αν θα προλάβει ο Νιγηριανός την ΑΕΚ: “Όλα είναι πιθανά”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button