Ποδόσφαιρο

Ένα διαφορετικό ματς που χρειάζεται έναν ίδιο Άρη

Οι κιτρινόμαυροι ετοιμάζονται για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και θέλουν να καταφέρουν να πετύχουν την πρόκριση στα πλέι-οφ.

Ο Άρης βρίσκεται στο σημείο που θα ήθελε. Έχει καταφέρει να πάρει το προβάδισμα απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου και θέλει πλέον να μη χάσει στη Ρουμανία προκειμένου να «σφραγίσει» την πρόκριση για τα πλέι-οφ.

Κάτι που ασφαλώς έχουν στο μυαλό τους στον Άρη είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Οι Ουκρανοί ταλαιπωρήθηκαν αρκετά πριν φτάσουν στη Θεσσαλονίκη, κάτι που επηρεάζει κάθε ποδοσφαιρική ομάδα, όπως φάνηκε άλλωστε και με τον Άρη στην Αρμενία.

Η Ντιναμό σίγουρα θα παρουσιαστεί πιο «φρέσκια« στο δεύτερο ματς, ενώ σημαντική διαφορά θα είναι και αυτή του κόσμου. Αντί για τον κόσμο του Άρη που «έλιωσε» τους Ουκρανούς θα υπάρχει στήριξη και όχι πίεση στην ομάδα του Κιέβου.

Ακόμη, φυσικά είναι διαφορετικό για τους παίκτες του Τόλη Τερζή να παίζουν στη Θεσσαλονίκη και στο γήπεδο που ξέρουν σε σχέση με το να αγωνίζονται στο Βουκουρέστι.

Σε αυτές τις διαφορετικές συνθήκες αυτό που πρέπει να δούμε είναι… έναν ίδιο Άρη. Θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο το να πάνε μερικά πράγματα το ίδιο καλά.

Ο Άρης θέλει να κρατήσει τον ίδιο Φεράρι. Ο αριστερός μπακ του «Θεού του πολέμου» κατάφερε να… εξαφανίσει τον Γιαρμολένκο από το γήπεδο και αν αυτό επαναληφθεί οι πιθανότητες πρόκρισης αυξάνονται. Το ίδιο περίπου και με τον Οντουμπάτζιο που κατάφερε να περιορίσει πάρα πολύ τον Μπενίτο.

Ένας τέτοιος Άρης μπορεί να περιορίσει τη Ντιναμό και να βάλει το άγχος στο δικό της μισό, ψάχνοντας την ευκαιρία να βάλει το γκολ που θα «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button