Ποδόσφαιρο

«Ένα ακόμη φιάσκο για τον Μήτρογλου»

«Θέμα» στη γαλλική ιστοσελίδα «Foot Mercato» έγινε ο Κώστας Μήτρογλου, με αφορμή το τέλος της συνεργασίας του με τον Άρη.

«Ένα ακόμη τρομερό φιάσκο για τον Κώστα Μήτρογλου», είναι ο τίτλος του κειμένου, στο οποίο γίνεται αναφορά στην παρουσία του στους Κιτρινόμαυρους, οπού μετακόμισε με… φιλοδοξίες μετά την Μαρσέιγ.

«Τίποτα δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί. Το ρεκόρ του φτωχό: 9 συμμετοχές στη Super League για 2 μικρά γκολ. Από την αρχή της σεζόν, δυσκολεύτηκε από τραυματισμούς. Ο νέος προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος, πρώην βοηθός του Ντιέγκο Σιμεόνε, θέλησε να αξιολογήσει τη φυσική του κατάσταση όταν ανέλαβε καθήκοντα, μόνο και μόνο για να του δώσει μια ευκαιρία όπως σε όλους τους παίκτες», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Και συνεχίζει: «Μόνο που ο Έλληνας διεθνής δεν ήταν στο ίδιο μήκος κύματος. Προτίμησε, στην αρχή της άνοιξης να σταματήσει προπονήσεις και να κάνει καταγγελία για απλήρωτους μισθούς! Τα δύο μέρη έπρεπε να συναντηθούν στο δικαστήριο τη Δευτέρα για να διευθετήσουν τη διαφορά τους, αλλά τα ελληνικά ΜΜΕ, μας λένε ότι τελικά συμφώνησαν σε φιλική λύση».

Και υπάρχει αναφορά και στο εξής: «Το φιάσκο υπολογίζεται σε 1 εκατομμύριο ευρώ ή σχεδόν 3.500 ευρώ ανά λεπτό που ξόδεψε στον αγωνιστικό χώρο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button