Ποδόσφαιρο

Έλεος! Φτιάχνει κλίμα για την διαιτησία πριν τον Άρη ο Παναιτωλικός

Πλέον δεν θα έπρεπε καν να μας εκπλήσσει. Όπως κάθε ομάδα που παίζει με τον Άρη, έτσι και ο Παναιτωλικός δημιουργεί κλίμα για την διαιτησία πριν το ματς της Κυριακής.

Ο Μάκης Μπελεβώνης είναι αυτός που μιλώντας στην Αθήνα φρόντισε να τονίσει ότι η ομάδα του έχει αδικηθεί από την διαιτησία, όλος τυχαίως -για άλλη μια φορά- πριν από παιχνίδι με τον Άρη.

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού είπε μεταξύ άλλων στο gazzeta.gr:

Λάθη έγιναν και τα πληρώσαμε σε αγώνες που μπορούσαμε να πάρουμε αποτελέσματα. Λάθη έγιναν και από τη διαιτησία.

Με το VAR και την τεχνολογία έχουν περιοριστεί τα σοβαρά λάθη. Δεν έχουν μηδενιστεί. Το μεγαλύτερο μερίδιο γι’ αυτή την κατάσταση βαραίνει τους ίδιους τους παράγοντες, που για δικούς τους λόγους προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους διαιτητές.

Παρότι πιστεύω ότι έχουν ικανότητες, πολλές φορές με την πίεση που ασκείται οδηγούνται σε λάθος συμπεριφορές και αποφάσεις. Ναι, υπάρχουν περιπτώσεις που ενώ ένας διαιτητής δεν κάνει το κραυγαλέο λάθος, έχει τον τρόπο να ευνοήσει ή να αδικήσει μια ομάδα.

Ολα αυτά τα χρόνια έχουν συμβεί σε βάρος μας εξωφρενικά πράγματα. Πλέον φαίνεται ότι υπάρχει βελτίωση, αλλά μπορώ να αναφέρω παραδείγματα που ο Παναιτωλικός θεωρείται αδικημένος. Δεν το λέω εγώ, ακόμα και στις αναλύσεις του ο κ. Κλάτενμπεργκ τα εντοπίζει». 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button