ΑπόψειςΕρασιτέχνηςΜουσικήΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Έκτακτη εκπομπή την Δευτέρα! Η μάχη του Yellow Radio για να μείνει ζωντανό και ανεξάρτητο!

Στις πρόσφατες αναφορές μας εξηγήσαμε κάποια σημαντικά πράγματα για τη μεγάλη προσπάθεια επιστροφής του Yellow Radio στα ερτζιανά…

Καταγράψαμε ξεκάθαρα ότι «το Yellow Radio θέλει να επιστρέψει στα ερτζιανά και επέστρεψε μετά από μια υπεράνθρωπη προσπάθεια από τα μέλη της οικογένειας του ραδιοφώνου με την συμπαράσταση του κόσμου, των ακροατών. Όπως αναφέραμε όμως ξεκάθαρα η επιστροφή επιβάλλεται να γίνει με τη διασφάλιση δυο ζωτικών στοιχείων-δικλείδων:

Να παραμείνει ανεξάρτητο και να μην βάλει σε κίνδυνο τη βιωσιμότητά του».

Στο πλαίσιο αυτό, μετά από εκατοντάδες προτροπές και πολύ σκέψη, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε για μια ακόμη φορά στους ακροατές του ραδιοφώνου, προκειμένου να βάλουν -εφόσον το επιθυμούν– και αυτοί το δικό τους «λιθαράκι» στην ανεξαρτησία και βιωσιμότητα του ραδιοφώνου, μέσω μιας ετήσιας συνδρομής. Χρήματα που με απόλυτη διαφάνεια θα πάνε για να καλυφθεί ένα μέρος από τα μεγάλα έξοδα του ραδιοφώνου και φυσικά για την προσπάθεια να συνεχίσει στην δική του, ανεξάρτητη νέα συχνότητα των 101,7, προκειμένου να συνεχίσει τη σκληρή μάχη της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας.

Η ετήσια αυτή συνδρομή κοστίζει 60 ευρώ (5 ευρώ το μήνα) για όποιον θέλει και μπορεί να συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια. Χωρίς διαχωρισμούς ή «κατηγορίες» και διαβαθμίσεις. Όποιος μπορεί και θέλει να σηκώσει μαζί μας ένα τόσο μεγάλο βάρος, σε ένα γενικότερο τοπίο, όπου οι δυσκολίες είναι μεγάλες.

Την προσπάθεια συντονίζει ο Δημήτρης Οσσανλής.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να απευθύνεστε στο inbox του λογαριασμού του στο Facebook ή στο τηλέφωνο 6972 481262.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας θα γίνει την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου μια ξεχωριστή έκτακτη εκπομπή στις 21:00 με την συμμετοχή των συντελεστών του ραδιοφώνου, όπου θα μιλήσουμε για όλα όσα σκεφτόμαστε και θέλουμε να κάνουμε με την τεράστια βοήθεια των ακροατών!

Μείνετε συντονισμένοι…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button