Ερασιτέχνης

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΑΣ Άρης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ερασιτέχνης Άρη.

Αναλυτικά:

Σε μία πρωτόγνωρη συνθήκη, λόγω των επίσης πρωτόγνωρων καταστάσεων που ζει (και) η Ελλάδα, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ έκοψε διαδικτυακά την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Εναρμονισμένος στα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ προχώρησε στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19. Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου, Λευτέρης Αρβανίτης και ο ταμίας, Αλέξανδρος Γκαντώνας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Χάρης Παπαγεωργίου και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρης Πιπερίδης, στέλνοντας το μήνυμα του ενιαίου και ενωμένου σαν γροθιά, ΑΡΗ.

Στην πίτα που κόπηκε για τα τμήματα και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, το φλουρί έπεσε στο τμήμα Χάντμπολ. Όπως τόνισε η έφορος του τμήματος και μέλος του δ.σ. του Α.Σ., Μαρία Εμμανουηλίδου, το χρηματικό ποσό που αποτέλεσε το δώρο του νικητή, θα διατεθεί για την επανεκκίνηση του τμήματος Χάντμπολ Γυναικών, η οποία είναι «στα σκαριά».

Από την πίτα του προσωπικού, τα δύο φλουριά «έπεσαν» στη Βάλια Μακρή και την Κυριακή Κολότση. Οι δύο νικήτριες κέρδισαν δύο ρολόγια, προσφορά της εταιρίας του Βαγγέλη Κριτσίμη, «Kritsimis Jewellery» (https://www.facebook.com/kritsimisjewellery/).

Ακολουθούν τα μηνύματα των κ.κ. Αρβανίτη, Παπαγεωργίου και Πιπερίδη.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ (Πρόεδρος Α.Σ. ΑΡΗΣ):

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά στο διοικητικό συμβούλιο, όλους τους εφόρους και όλο τον κόσμο του ΑΡΗ. Μία χρονιά που ξεκίνησε περίεργα και παράξενα, λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων που ζούμε. Δεν περίμενα ποτέ να φτάσουμε στο 2021 και ένα έθιμο δεκάδων χρόνων να το κάνουμε διαδικτυακά, εμείς μόνοι σας κι εσείς στα σπίτια σας. Ούτε περίμενα ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός θα ήταν κλειστός για τόσους μήνες και δε θα μπορούσαν τα παιδιά όλων των συλλόγων να αθληθούν, να κοινωνικοποιηθούν, να συνεργαστούν και αντ’ αυτών να είναι κλεισμένα στα σπίτια τους, μπροστά σε οθόνες και να κάνουν από εκεί τα μαθήματά τους και διαδικτυακές προπονήσεις. Δεν είναι αυτό το νόημα και η ουσία του αθλητισμού.

Ωστόσο, έτσι έχουν τα πράγματα. Να έχουμε όλοι μας κουράγιο και υπομονή, να επανέλθουμε στην κανονικότητα και οι σύλλογοι να παίξουν το ρόλο που πρέπει στην κοινωνία και τον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της χώρας. Και ειδικά ο δικός μας σύλλογος, που φέτος γίνεται 107 ετών. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Χάρη Παπαγεωργίου και τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Δημήτρη Πιπερίδη, που είναι δίπλα μου σε μία συμβολική κίνηση που στέλνει ένα μήνυμα ενότητας όλου του ΑΡΗ».

ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (Πρόεδρος ΚΑΕ ΑΡΗΣ):

«Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά στον ΑΡΗ μας και σε όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειάς του. Αθλητές, προπονητές, αθλητικούς παράγοντες, γονείς, κηδεμόνες, δημοσιογράφους και φυσικά τους φίλους και οπαδούς οι οποίοι αποτελούν τη δύναμη πυρός του συλλόγου και με τη συμπαράστασή τους δίνουν κουράγιο σε όλους εμάς. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά που θα φέρει επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου και να επαναρχίσει επιτέλους ο ερασιτεχνικός αθλητισμός».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ (Υπεύθυνος Επικοινωνίας ΠΑΕ ΑΡΗΣ):

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά, με υγεία, να είμαστε καλά και να έχουμε επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Να κατακτήσουμε τίτλους και κάποια στιγμή να τελειώσει αυτό που ζούμε, ώστε να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και όλοι μαζί το 2021 να πανηγυρίσουμε σημαντικές στιγμές».

Δείτε το photostory της κοπής της πίτας στη σελίδα του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο Facebook.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την εκδήλωση της κοπής της πίτας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button