ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Έκλεισε 15χρονο Βραζιλιάνο η Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε το νέο Ρονάλντο; Η ισπανική ομάδα κινείται ξανά στη μεταγραφική αγορά της Βραζιλίας και συμφώνησε για την απόκτηση ενός 15χρονου επιθετικού.

Πρόκειται για τον ακραίο επιθετικό της Παλμέιρας, Εντρικ Φελίπε, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως το νέο μεγάλο ταλέντο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και η διάσημη ισπανική ομάδα ήδη έχει συμφωνήσει με την ομάδα, αλλά και την οικογένεια του, θέλοντας να εξασφαλίσει από τώρα τα δικαιώματα του.

Ακολουθώντας το επιτυχημένο παράδειγμα με τους Βινίσιους Τζούνιορ και Ροντρίγκο, η «βασίλισσα» θέλει να κλείσει τον νεαρό άσο, για τον οποίο ο θρυλικός Ρονάλντο, το «φαινόμενο» δήλωσε πως βλέπει σε αυτόν τον εαυτό του όταν ήταν στην ίδια ηλικία! Μάλιστα ο Έντρικ, το «διαμάντι» της Παλμέιρας, παρακολούθησε από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και το παιχνίδι της Ρεάλ κόντρα στην Αλαβές. Αρχικά ήταν παρών στο «Παρκ ντε Πρενς» για το ματς των «μερένγκες» με την Παρί Σεν Ζερμέν και το βράδυ του Σαββάτου παρακολούθησε και τη νίκη (3-0) επί της Αλαβές για τη LaLiga.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button