Ποδόσφαιρο

Έγκλημα Φραπάρ και ατελείωτη πίκρα (Παναθηναϊκός-Άρης 1-0)

Δεν τα κατάφερε ο Άρης στον μεγάλο τελικό.

Άρης και Παναθηναϊκός πραγματοποίησαν νευρικό ξεκίνημα στην έναρξη του τελικού, με τις δύο ομάδες να μη παρουσιάζουν τη διάθεση για ρίσκα.

Τα πρώτα προβλήματα των «κιτρινόμαυρων» ήρθαν με την κάρτα του Νταρίντα στο 15ο λεπτό του αγώνα, ενώ στο 24΄ ο Φαμπιάνο έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου, όταν δεν κατάφερε να νικήσει τον Λοντίγκιν μετά από το φάουλ του Σουλεϊμάνοφ.

Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να απειλήσει, με τον Μαντσίνι να ξεφεύγει απο΄τον Μοντόγια και τον Κουέστα να μπλοκάρει σταθερά.

Μια ένταση στο 36ο λεπτό έφερε κάρτες σε Σαμόρα και Κώτσιρα, για να έρθει άλλη μια στον Μοντόγια.

Το ημίχρονο έκλεισε με κίτρινη κάρτα του Τσέριν για φάουλ στον Μορόν, με τις ομάδες να μη μπορούν να πετύχουν γκολ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Άλβαρο Σαμόρα πραγματοποίησε μια εξαιρετική τρίπλα στον Κώτσιρα, ενώ αργότερα αστόχησε από τη μικρή περιοχή, στη σπουδαιότερη ευκαιρία του τελικού.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα κραάτησε ελάχιστα, αφού μετά από 14 λεπτά η Στεφανί Φραπάρ αποφάσισε πως έπρεπε να τινάξει τον τελικό στον αέρα και έδωσε μια… αστεία δεύτερη κίτρινη κάρτα, αποβάλλοντας τον Νταρίντα.

Το μεγάλο πρόβλημα ήρθε στο 71ο λεπτό της συνάντησης, με τον Ζουλ να δέχεται φάουλ από τον Τάσο Μπακασέτα, όμως να προχωράει σε μια ανεξήγητη ενέργεια, που οδήγησε στην αποβολή του.

Η ηρωική προσπάθεια του Άρη δεν βρήκε αντίκρισμα, καθώς στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ο Γιώργος Βαγιαννίδης σκόραρε μετά από σέντρα του Χουάνκαρ και έτσι έδωσε το Κύπελλο στον Παναθηναϊκό και τον Άρη να ηττάται σε έναν ακόμα τελικό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button