Ποδόσφαιρο

Έβγαλε αντίδραση και προχωράει…

Σίγουρα η εικόνα του Άρη δεν είχε καμία σχέση με το ματς που προηγήθηκε στο «Καραϊσκάκη», καθώς οι κιτρινόμαυροι ήταν πολύ πιο κόμπακτ, αν θέλετε παραπάνω επιθετικοί και με διάθεση να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα των παικτών τους.

Βέβαια, το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι των λαθών. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε και τα δύο που έκανε ο Άρης, σε αντίθεση με τους κιτρινόμαυρους που δεν κατάφεραν ποτέ να βρουν τον τρόπο να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Θέλετε η έλλειψη καθαρού μυαλού, θέλετε η ατυχία (στη φάση που βγάζει ο Γεντβάι την μπάλα πάνω στη γραμμή). Ό,τι και να ισχύει η ουσία είναι ότι η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν πήρε κάτι από το χθεσινό ματς.

Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας τα τελευταία χρόνια, έκανε τη χειρότερη εμφάνισή του και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να χάσει η ομάδα του. Αξιοσημείωτη όμως και η αντίδραση της ομάδας που κάλυψε τον Μπράμπετς. Και καλά έκανε γιατί υπάρχει και συνέχεια.

Αν θα έπρεπε να κρατήσει κάτι ο Άρης από αυτό το ματς, θα ήταν η αντίδραση που έβγαλε μετά την κακή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό. Εκείνο που δεν θα πρέπει όμως να κρατήσει και θα πρέπει άμεσα να βρει τις απαραίτητες λύσεις, είναι πώς θα πρέπει να εκμεταλλεύεται τις φάσεις που δημιουργεί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button