Ερασιτέχνης

Άρση Βαρών: Επανέναρξη ατομικών προπονήσεων σε ανοιχτό χώρο

Μετά από την ενημέρωση της Πολιτείας, οι αθλητές της άρσης βαρών του Άρη μπορούν να προπονούνται σε ανοιχτό χώρο από σήμερα (2/2).

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του Α.Σ. Άρης:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Άρσης Βαρών ενημερώνουν ότι από σήμερα Τρίτη 2/2, ξεκινούν ατομικές προπονήσεις αθλητών σε ανοιχτό χώρο.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στις 30/1, στο άθλημα της Άρσης Βαρών επιτρέπεται ατομική προπόνηση τριών αθλητών, ή δύο αθλητών με τον προπονητή τους, σε ανοιχτό χώρο. Κατόπιν τούτου, από σήμερα οι αθλητές του ΑΡΗ θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις, αφού χωριστούν σε γκρουπ δύο ή τριών ατόμων, τα οποία θα ορίσει το προπονητικό επιτελείο του τμήματος, τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα στη μάχη  κατά του Covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Άρσης Βαρών του συλλόγου πρωτοστάτησαν στο θέμα της επανέναρξης των προπονήσεων, στέλνοντας επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με την οποία ζήτησαν την επιστροφή των αθλητών στην καθημερινή προπόνηση, πάντα βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των υποδείξεων του ΕΟΔΥ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button