ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Άρσεναλ – Νιούκαστλ: Παίχτηκε «καθαρό» ποδόσφαιρο για λιγότερο από ένα ημίχρονο! (pic)

Η Νιούκαστλ κατάφερε να «παίξει» με τον χρόνο στο «Έμιρεϊτς», με τις μετρήσεις να δείχνουν ότι το «καθαρό» παιχνίδι στο Λονδίνο ήταν λιγότερο από 45 λεπτά!

«Στοπ» στο «τρένο» του Μικέλ Αρτέτα κατάφερε να βάλει το βράδυ της Τρίτης η Νιούκαστλ. Οι «καρακάξες» άντεξαν στο «σφυροκόπημα» της Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο και έφυγαν από την πρωτεύουσα με έναν «χρυσό» βαθμό, κόβοντας έτσι παράλληλα και τη φόρα των «κανονιέρηδων» που μετά από καιρό έχασαν βαθμούς σε αυτή τη μάχη που δίνουν για το πρωτάθλημα.

Τα παράπονα των Λονδρέζων μετά το παιχνίδι ωστόσο ήταν πάρα πολλά. Ο Μικέλ Αρτέτα έκανε λόγο για δύο πέναλτι, καθώς αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε το παιχνίδι η Νιούκαστλ, «κυκλώνοντας» ουσιαστικά τις καθυστερήσεις των ποδοσφαιριστών του Έντι Χάου.

Και όπως αποδεικνύεται, ο Ισπανός τεχνικός έχει εν μέρη δίκιο. Σύμφωνα με τις μετρήσεις λοιπόν, ο «καθαρός» χρόνος που παίχτηκε ποδόσφαιρο στο «Έμιρεϊτς», ήταν στα 43 λεπτά. Λιγότερο δηλαδή και από ένα ημίχρονο.

Οι ποδοσφαιριστές της Νιούκαστλ «έπαιξαν» άψογα με τον χρόνο και έτσι κατάφεραν να «κερδίσουν» έναν μεγάλο βαθμό απέναντι στους πρωτοπόρους της Premier League.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button