Μπάσκετ

Άρης Midea: Milestone και σερί

Ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά-milestone που κυνηγούν οι παίκτες του Άρη Midea, μαζί και με μικρά σερί που τρέχουν οι κιτρινόμαυροι.

Αναλυτικά:

MILESTONE

* Τρεις πόντους μακριά από τους 1.800 είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο διεθνής γκαρντ θα γίνει ο 93ος στην ιστορία της Stoiximan Basket League που θα φτάσει σε αυτόν τον αριθμό.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ σημείωσε δύο από τις τρεις επιδόσεις 25+ πόντων του Άρη στο φετινό Πρωτάθλημα, έχοντας 28 στον 3ο προημιτελικό με τον Προμηθέα και 25 στο εκτός έδρας ματς με το Λαύριο Megabolt. Μία επίδοση 25 πόντων είχε ο Βασίλης Τολιόπουλος στον εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ Betsson.

* Ο Σίλβιο Ντε Σόουζα έχει τις τρεις από τις τέσσερις διψήφιες επιδόσεις ριμπάουντ του φετινού Άρη Midea. Τον πλαισιώνει στη συγκεκριμένη λίστα ο Ρόνι Χάρελ που είχε 10 στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι.

* Ο Ρόμπερτ Μπλούμπεργκς κρατάει το ρεκόρ κοψιμάτων του φετινού Άρη Midea, με τα τρία που έκανε στον 3ο προημιτελικό με τον Προμηθέα.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Ο Άρης Midea μετράει εννιά σερί παιχνίδια διψήφιο αριθμό επιθετικών ριμπάουντ. Είναι κάτι που έκανε στα 25/32 παιχνίδια του στη φετινή Stoiximan Basket League.

– Οι «κιτρινόμαυροι» δέχτηκαν 80+ πόντους στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, στο μεγαλύτερο, σχετικό σερί τους στη σεζόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button