Ποδόσφαιρο

Άρης-Πανιώνιος (2-0): Απόλυτος κυρίαρχος και με εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε του αντιπάλου!

Ο Άρης μετά από εξαιρετική εμφάνιση στην έδρα του, επικράτησε του Πανιωνίου με δύο πολύ όμορφα γκολ των Γκάμα και Φετφατζίδη, επέστρεψε στις νίκες και πλέον αρχίζει να αποκτά διαφορά καινα εδριαώνεται στην 5άδα!

Πρώτο ημίχρονο – Είχε τον πλήρη έλεγχο και σκόραρε δύο φορές!

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Άρη να δείχνει από νωρίς τις προθέσεις του με την πρώτη καλή φάση να έρχεται στο πρώτο λεπτό με σουτ του Μπρούνο Γκάμα αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου μπλόκαρε την μπάλα.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήδη από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης βρίσκονταν στα καρέ του αντιπάλου με τον Σάσα να γίνεται επικίνδυνος στο 6′ αλλά το σουτ βγήκε ελάχιστα άουτ από τα αριστερά. Ο Γιάννης Φετφατζίδης μόλις στο 12′ έκανε μια τρομερή ενέργεια, προσπέρασε δύο παίκτες μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά και πάλι το σουτ πέρασε άουτ από τα δοκάρια του Μαλέρμπ.

Κυρίως από την αριστερή πλευρά του Πανιωνίου ο Άρης έβρισκε χώρους και «απειλούσε» ενώ από τα δεξία κυρίως ήταν επικίνδυνος με τις στημένες φάσεις.

ΓΚΟΛάρα για την Άρη με Μπρούνο Γκάμα! (1-0)

Στο 30′ ο Άρης άνοιξε το σκορ μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες, με τον Μπρούνο Γκάμα να σουτάρει και να βρίσκει δίχτυα πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ στην δεξιά γωνία του Μαλέρμπε. Ο Πανιώνιος λίγα λεπτά μετά στο 34′ απείλησε για την ισοφάριση με τον Εμμανουϊλίδη καθώς πέρασε τον Σόουζα αλλά ο Κούεστα μπλόκαρε.

2-0 ο Άρης με Γιάννη Φετφατζίδη! (2-0)

Οι «κιτρινόμαυροι» διέυρυναν το σκορ μετά από συνεργασία των Ροζ-Φετφατζίδη. Ο πρώτος «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον «Φέτφα» και εκείνος περνώντας και τον τερματοφύλακα έκανε το 2-0 στο 42′.

Δεύτερο ημίχρονο!

Ο Άρης μπήκε δυναμικά στο δεύτερο μέρος απειλώντας στο 49′ με την όμορφη συνεργασία των Ματίγια-Ντιγκινί με τον Γάλλο να σουτάρει από τα αριστερά αλλά η μπάλα βγήκε άουτ.

Γκολ αλλά..οφσάιντ για τον Άρη!

Στο 53′ ο Γιάννης Φετφατζίδης «σκάβει» την μπάλα και ο Ρόουζ με κεφαλιά βρίσκει δίχτυα αλλά λίγα λεπτά μετά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον διαιτητή Τάσση.

Ξανά ο «Φέτφα» έκανε προσπάθεια να σκοράρει στο 60′ αυτή την φορά αλλά το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή κατέληξε πάνω από τα οριζόντια δοκάρια του Μαλέρμπ. Από την άλλη πλευρά, η πρώτη καλή φάση του Πανιωνίου στο δεύτερο μέρος έγινε στο 67′ με τον Αραμπούλη να παίρνει την μπάλα σχεδόν από την σέντρα, προσπέρασε τους Σόουζα και Δεληζήση αλλά το σουτ δεν «απείλησε» τον Κουέστα.

Ο αγώνας «κυλούσε» και ο Άρης δεν σταμάτησε να απειλεί ως «απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού ενώ στο 77′ είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-0 μετά από έξυπνη πάσα του Σάσα αλλά το πολύ δυνατό σουτ του Γκάμα από τα αριστερά απέκρουσε εντυπωσιακά ο πορτιέρο του Πανιωνίου διώχνοντας σε κόρνερ.

Στα τελευταία δέκα λεπτά ο Πανιώνιος έμεινε με 10 καθώς αποβλήθηκε ο Καμαρά με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από σκληρό φάουλ στον Σάσα.

Δοκάρι στο 88′ από Μαρτίνεζ! Ο Άρης ήταν μια «ανάσα» απο το 3-0 στο τέλος του αγώνα με τον Μαρτίνεζ να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Μαλέρμπ. Ούτε στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων οι «κιτρινόμαυροι» δεν σταμάτησαν τις επιθέσεις θέλοντας να πετύχουν και τρίτο τέρμα και πάλι με τον Αργεντίνο αλλά το σουτ πέρασε έξω.

Ο Τάσσης «σφύριξε» και ο Άρης μετά από εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε του Πανιωνίου σε ένα παιχνίδι που οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button