Ποδόσφαιρο

Άρης-Ατρόμητος (1-2): Πολλές αλλαγές και ήττα στο «αντίο» της κανονικής περιόδου

Ο Άρης στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος δεν κατάφερε να επικρατήσει του Ατρομήτου (1-2). Έγιναν πολλές αλλαγές από πλευράς Μίχαελ Ένινγκ και ενώ οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν μετά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν αυτό το σκορ υπερ τους.

Πρώτο ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πιο χαλαρούς ρυθμούς καθώς ο Άρης ήδη έχει εξασφαλίσει την συμεμτοχή του στα play off με την πρώτη καλή φάση του αγώνα να έρχεται στο 4′ με τον Λίντσεϊ Ροζ που πέρασε τους αμυντικούς του Ατρομήτου όμως το σουτ ήταν αρκετά αδύναμο και πέρασε άουτ. Οι «φιλοξενούμενοι» προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Έμαν με ένα κόρνερ στο 8′ αλλά τελικά η προσπάθεια δεν ανησύχησε ιδιαιτέρως τον πορτιέρο του Άρη.

Οι «κιτρινόμαυροι» που ήταν εμφανώς πιο αποφασισμένοι κατά την διάρκεια του πρώτου εικοσαλέπτου έφτασαν μια ανάσα από το 1-0 με τον Ούγκο Σόουζα που ήταν και ο σημερινός αγχηγός. Ο Ματίγια στο 10′ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά με τον Πορτογάλο να «πιάνει» πολύ καλή κεφαλιά ωστόσο η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Μανδά. Μια ακόμη χαμένη ευκαιρία ήρθε στο 16′ για την ομάδα στης Θεσσαλονίκης αυτή την φορά με την όμορφη συνεργασία των Λάρσον, Φετφατζίδη και Γκάμα με το σουτ όμως του Πορτογάλου να περνά και πάλι ελάχιτα εκατοστά άουτ από την δεξιά μεριά.

Ο Άρης όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν ακόμη πιο επικίνδυνος με τους αριθμούς να γέρνουν προς το μέρος του καθώς ήταν η μόνη ομάδα που βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση είτε με τον Γκάμα είτε τον Φετφατζίδη με τον Ατρόμητο ουσιαστικά να ..απειλεί μετά από σχεδόν είκοσι λεπτά στο 32′ με το σουτ του Γκάλο να περνά άουτ.

  • Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο Έμαν πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση καθώς απέκρουσε την κεφαλιά του Ενσικουλού που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Αυστριακό που παραχώρησε εντυπωσιακά κόρνερ.

Δεύτερο ημίχρονο

Γκολ με το ξεκίνημα από Νικολά Ντιγκινί!

Ο Άρης μπήκε και πάλι αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο και από τα πρώτα μόλις λεπτά έδειξε τις προθέσεις του. Μόλις στο 48′ ο Νικολά Ντιγκινί που μπήκε ως αλλαγή, άνοιξε το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους» (1-0) μετά από εξαιρετική ασίστ του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο Ατρόμητος αντέδρασε άμεσα!

Ήρθε η ισοφάριση μόλις σε τέσσερα λεπτά για τον Ατρόμητο. Μετά από λάθο συνεννόηση των αμυντικών του Άρη, ο βρέθηκε μόνος του ο Ενσικουλού απέναντι στον Έμαν και πλάσαρε κάνοντας το 1-1 στο 53′. Ο Άρης μετά το πρώτο σοκ δεν έδειξε άμεση αντίδραση χάνοντας τα βήματα του στο χορτάρι δίνοντας έτσι την ευκαιρία σους «φιλοξενούμενους» να βρίσκουν χώρους και να απειλούν. Η ανατροπή έγινε στο 60′ με τον Ατρόμητο να κερδίζει φάουλ σε αρκετά καλή θέση και τον Γκάλο να σκοράρει ένα εξαιρετικό «τέρμα» με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμορφώνοντας το 1-2.

Ο Άρης πολύ γρήγορα από εκεί που προηγήθηκε βρέθηκε πίσω στο σκορ και προσπάθησε να ανατρέψει αυτή την εικόνα προκειμένου να «κλείσει» με νίκη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Δύο χαμένες ευκαιρίες ήρθαν σχεδόν αμέσως η μια μετά την άλλη με τους Σόουζα και Ματίγια με κανέναν από τους δύο να μην μπορούν να σκοράρουν.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι στο 72′ βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή, έφτασε τόσο κοντά στο 2-2 αλλά το σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου.

Οι «κιτρινόμαυροι» για άλλη μια φορά ήταν ανώτεροι αγωνιστικά αλλά μετά την πολύ γρήγορη ανατροπή του Ατρομήτου, δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν πλήρως πάρα τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, βρίσκονταν συνεχώς στα καρέ του Μανδά μην βρίσκοντας όμως το γκολ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button