Μπάσκετ

Άνετα τον ΠΑΟΚ η Καρδίτσα-Ο Κολοσσός η 6η ομάδα του επιπλέον γύρου!

Πήρε τη νίκη η ομάδα της Καρδίτσας, στέλνοντας τον Κολοσσό στην 6η θέση του πρωταθλήματος.

Μετά το ισορροπημένο πρώτο τρίλεπτο (7-7), ο ΠΑΟΚ με Ουίλιαμς και ΜακΝίς προσπέρασε 8-13, όμως η Καρδίτσα απάντησε με σερί 7-0. Ο Τσαϊρέλης με την εμπειρία του έδινε λύσεις (18-25), και από την άλλη πλευρά αντίστοιχα το ίδιο έκαναν οι Γιάνκοβιτς και Μενένγκα για το 23-26 της πρώτης περιόδου, η οποία έκλεισε με τον σοκαριστικό τραυματισμό του Ουάιτ.

Ο Μενένγκα συνέχισε να σκοράρει, η Καρδίτσα ξεμάκρυνε (32-26) και με ακόμα ένα δικό του τρίποντο και ένα από τον Σάιμπερτ έγινε το 40-29. Ωστόσο, ο Δικέφαλος αντέδρασε. Με μπροστάρη τον Μίχαλακ έτρεξε σερί 0-8 για το 40-38, ενώ με τρίποντο του Φρίντρικσον το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στην μικρότερη δυνατή διαφορά και στο 42-41.

Με επιμέρους σκορ 15-2 η Καρδίτσα πήρε τον πλήρη έλεγχο

Με τον Μαργαρίτη να κρατάει τον ΠΑΟΚ κοντά στο σκορ (43-43 και 49-46) άνοιξε ξανά το παιχνίδι, όμως σε εκείνο το σημείο μίλησε ο Καμπερίδης. Ο πρώην σουτέρ του Δικεφάλου πλήγωσε με δύο σερί τρίποντα την πρώην ομάδα του (56-48) και οι ΜακΚάλουμ και Μακ στη συνέχεια ανέβασαν κι άλλο τη διαφορά στο 64-48. Τελικά η τρίτη περίοδος έκλεισε στο 71-59 με φόλοου του Τσαϊρέλη και τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ελπίδες ανατροπής.

Αυτές όμως αποδείχθηκαν φρούδες, αφού οι γηπεδούχοι έδειχναν κυριαρχικοί. Το τρίποντο του Δίπλαρου έγραψε το 78-61 και οι ΜακΚάλουμ, Καμπερίδης λίγο μετά το 84-66 στο 36′ που ήταν πλέον μη αναστρέψιμο. Ακόμα δύο τρίποντα του Δίπλαρου και με βολές του Μενέγκα η Καρδίτσα έγραψε και το +20 (92-72) δίνοντας πανηγυρικό τόνο στη νίκη και καλύπτοντας και τη διαφορά της ήττας από τον Α’ γύρο.

Έτσι, ο Κολοσσός τελειώνει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην 6η θέση της κατάταξης, κερδίζοντας τη συμμετοχή του στους αγώνες της πρώτης εξάδας του έξτρα γύρου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button