Ποδόσφαιρο

Άνδρες, γυναίκες, μικροί και μεγάλοι! Όλη η πόλη άστραψε και βρόντηξε για τον Άρη

Ο Άρης ζήτησε το δίκιο του, και το ζήτησε με εντυπωσιακό τρόπο από όλες τις απόψεις.

Η πορεία του Άρη ήταν απίστευτη, εντυπωσιακή, ανεπανάληπτη. Όλα αυτά και πολλά άλλα, για πάρα πολλούς λόγους. Κάτι που πρέπει να τονιστεί είναι ότι δίπλα στην ομάδα δεν βρέθηκε μία κατηγορία ανθρώπων, βρέθηκε όλη η Θεσσαλονίκη.

Με απόλυτα ειρηνικό και κομψό τρόπο, με ακούραστη φωνή καθημερινοί άνθρωποι διέλυσαν το αφήγημα των «κακών οπαδών» των «hooligans» που θέλουν κάποιοι να περάσουν.

Δίπλα στον Άρη στάθηκαν οικογένειες. Μανάδες και πατεράδες με τα παιδιά τους, από τριών ετών έως δεκαέξι. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που η αγάπη για την ομάδα τους έδωσε φτερά στα πόδια τους και τους έκανε να περπατήσουν την μισή Θεσσαλονίκη.

Δίπλα στον Άρη βρέθηκε ο «τρελαμένος» οπαδός, αλλά και ο απλός φίλαθλος που δεν αντέχει την αδικία. Δίπλα στον Άρη βρέθηκαν άνθρωποι της ομάδας, βρέθηκαν άνθρωποι επώνυμοι, αλλά και ο ανώνυμος πολίτης της πόλης.

Όλη η Θεσσαλονίκη ενώθηκε, έγινε ένα για να φωνάξει στην αδικία, και το έκανε με τέτοιο τρόπο ώστε κανένας να μην μπορεί να κλείσει τα μάτια και τα αυτιά του. Δεν ήταν «κάποιοι περίεργοι» όπως θέλετε να περάσετε με το μυαλό σας ότι είναι οι οπαδοί. Ήταν οι καθημερινοί άνθρωποι, αυτοί που θα σταθούν απέναντι σας όταν πάτε να χτυπήσετε τον Άρη…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button