Ποδόσφαιρο

Άλλος Άρης με Φέτφα: Φαντασία, γκολ και… μέταλλο

Μία εντελώς διαφορετική εικόνα παρουσιάζουν οι κιτρινόμαυροι στους δύο τελευταίους αγώνες, με την επιστροφή του Γιάννη Φετφατζίδη.

Ο Άρης μετά τον ημιτελικό με την ΑΕΚ έκανε μερικές από τις χειρότερες εμφανίσεις του για την φετινή χρονιά. Λίγο το “άδειασμα” από τον τρόπου που ήρθε ο αποκλεισμός, λίγο οι απουσίες, η ομάδα έδειξε μία πολύ κακή εικόνα σε επίθεση και άμυνα με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Αυτό όμως άλλαξε στα δύο τελευταία παιχνίδια, όπου σε ότι έχει να κάνει με το επιθετικό κομμάτι ο Άρης παρουσιάστηκε “αναγεννημένος”.

Σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτό το οφείλει στον Γιάννη Φετφατζίδη που σε δύο παιχνίδια έχει καταφέρει να πετύχει ισάριθμα τέρματα αλλά κυρίως να αλλάξει την εικόνα του Άρη.

Η φαντασία που προσφέρει στο παιχνίδι των κιτρινόμαυρων είναι κάτι που “έλειψε” ενώ σημαντικός είναι και ο παράγοντας της ψυχολογίας.

Με την επιστροφή του “Φέτφα” οι υπόλοιποι παίκτες των κιτρινόμαυρων δείχνουν να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να είναι αυτός που δίνει ένα διαφορετικό “μέταλλο” στον Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button