Μπάσκετ

Φρύδας: «Τηλεφωνικά δελτία δεν βγαίνουν πουθενά, πάει πίσω στις δύο νίκες ο Ηρακλής αν τιμωρηθεί»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Φρύδας, πρώην πρόεδρος της ομάδας των Τρικάλων

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Είμαι στα Τρίκαλα αυτήν την στιγμή, ήταν ένας πολύ δυνατός και έντονος σεισμός. Κράτησε αρκετή ώρα και μπορώ να πω ότι φοβήθηκα, όπως και όλοι οι άνθρωποι της περιοχής.

Όλοι βγήκαν στον δρόμο κατευθείαν. Ήταν μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Έχω ζήσει και τον σεισμό του 1978, έχω πολύ έντονα τις μνήμες από τότε.

Για το πως εκδίδεται ένα δελτίο και τι έγινε στην υπόθεση Ηρακλή:

Όταν έναν παίκτη τον υπογράψεις και πας να τον βγάλεις δελτίο, παίρνεις τα συμβόλαια που σου δίνει ο ΕΣΑΚΕ και αφού τα υπογράψεις τα στέλνεις μαζί με την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Αφού εγκριθούν όλα αυτά πας στην ΕΟΚ και αφού πληρώσεις το παράβολο των 1.000 ευρώ σου εκδίδεται το δελτίο και ο παίκτης αγωνίζεται στο παιχνίδι της ομάδας.

Για το ότι πήγε η υπόθεση στον Αθλητικό δικαστή:

Αν ήταν κάτι που ήταν όλα εντάξει θα το έκλεινε το θέμα ο ΕΣΑΚΕ. Αν όμως πάει το θέμα παρακάτω, στο δικαστήριο, τότε ο δικαστής θα κοιτάξει όλα τα δεδομένα. Με αυτά που έχει μπροστά του θα βγάλει και την απόφαση. Θα πει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Δεν είναι όμορφο βέβαια να φτάνουμε σε τέτοια σημεία, αλλά τώρα το τι συμβαίνει θα το ξέρουμε σε λίγες μέρες. Σίγουρα δεν υπάρχουν τηλεφωνικά δελτία πάντως. Αν έγινε αυτό κάποιος καταχράστηκε την θέση του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάπου πρέπει να αποδοθεί η ευθύνη και να φανεί η αλήθεια. Αν δεν υπήρχε τίποτα θα είχε κλείσει εσωτερικά το θέμα.

Για την ποινή που υπάρχει:

Η ποινή είναι μηδενισμός και αφαίρεση δύο βαθμών. Ουσιαστικά αν τιμωρηθεί ο Ηρακλής πάει πίσω στις δύο νίκες.

Είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό στον Ηρακλή γιατί ο Δρακόπουλος κάνει μία μεγάλη προσπάθεια. Αλλά αν κλείσεις τα μάτια στο θέμα αυτό είναι άνισος ανταγωνισμός.

Eίναι θέμα κολοσσιαίο, θα πρέπει όλοι να είναι εντάξει.

Για τον Άρη:

Ο Άρης αυτήν την στιγμή και αγωνιστικά και οικονομικά είναι πάρα πολύ προβληματικός. Δεν είναι μία ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις γιατί βγάζει κάτι όμορφο.

Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι από έξω. Υπάρχει προσωπική ευθύνη και υπάρχει και υπογραφή. Αυτός που την έχει θα επιλέξει αν θέλει βοήθεια, αν θέλει συνεργάτες, και αυτός θα έχει την ευθύνη. Αυτός έχει επιλέξει να είναι ο Άρης one-man show.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com