Ποδόσφαιρο

Φριλίγγος: “Ο Άρης κέρδισε έναν ακόμα φίλαθλο, σας ευχαριστώ από καρδιάς”

Ο γενικός αρχηγός του Άρη, φέτος, Στάθης Φριλίγγος έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, καθώς δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο.

«Μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου και της επίτευξης του στόχου, θέλω να δηλώσω ότι ήταν μεγάλη τιμή για εμένα, που συμμετείχα σ’ αυτή την προσπάθεια και ήμουν μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Σπανό, τον Σωτήρη Βίνο και όλους τους παίκτες του ΑΡΗ για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτόν τον χρόνο.

Επίσης, να ευχαριστήσω το ιατρικό – φυσιοθεραπευτικό τιμ, καθώς και τους φροντιστές, που με ζήλο συνέβαλαν στο να επιτευχθεί ο στόχος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους φιλάθλους του ΑΡΗ, που από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία στάθηκαν δίπλα στην ομάδα. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του φιλάθλων του ΑΡΗ. Ήταν η πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα μου, που βίωσα μια τέτοια εμπειρία.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παύλο, που ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος μ’ έφερε στον ΑΡΗ για να ζήσω μαζί του όλο αυτό το ονειρεμένο ταξίδι.

Τα καλύτερα για τον ΑΡΗ είναι μπροστά του. Εύχομαι από καρδιάς μόνο επιτυχίες και να φτάσει ξανά εκεί που του επιβάλει η ιστορία του.

Ο ΑΡΗΣ κέρδισε έναν ακόμη φίλαθλο και θα τον παρακολουθώ πάντα από κοντά».

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, από την πλευρά της, ευχαριστεί τον Στάθη Φριλίγγο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας από τη θέση του γενικού αρχηγού και του εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της επαγγελματικής του διαδρομής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button