ΔιεθνήΜπάσκετ

Τρελάθηκε ο Τρινκιέρι με ερώτηση δημοσιογράφου: «Είσαι απαράδεκτος!»

Ξέσπασε ο Αντρέα Τρινκιέρι κατά δημοσιογράφου μετά την ήττα της Ζαλγκίρις από τη Γουλβς.

Η Ζαλγκίρις έχασε από την Γουλβς με 97-93 δεχόμενη ένα απίστευτο 27-0 σε πεντέμισι λεπτά. Μετά τον αγώνα, ο Αντρέα Τρινκιέρι ρωτήθηκε αν οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους στις… διακοπές και ο Ιταλός προπόνητής «απασφάλισε».

«Είσαι σοβαρός; Τι είπες; Έχουμε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε 40 με 72 ώρες. Για ποιες διακοπές μιλάς; Γνωρίζετε λοιπόν το ρεκόρ μας; Ερχόμαστε από δύο παιχνίδια που κερδίσαμε με 40 πόντους διαφορά και είχαμε ένα κακό δεκάλεπτο και είμαστε διακοπές φίλε.

Λοιπόν, αν μιλάς σοβαρά, θα σου απαντήσω σοβαρά. Η ερώτησή σου είναι απαράδεκτη. Παίξαμε ένα άθλιο δεκάλεπτο. Θα παρακολουθήσουμε αυτό το δεκάλεπτο. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται από την πλευρά μου για να το λύσουμε. Αλλά ποτέ ξανά να μην δείξεις ασέβεια στους παίκτες μου. Ποτέ! Γιατί εγώ δεν δείχνω ασέβεια στη δουλειά σου. Παίξαμε άσχημα. Ένα πράγμα δεν επικεντρώνεται σε άλλα πράγματα. Το να είσαι σε διακοπές όταν πληρώνεσαι για να κάνεις τη δουλειά σου. Αυτό είναι πολύ μακρινό κατά τη γνώμη μου.

Τα κατάφερες. Γιατί αν σου πω ότι είσαι διακοπές τώρα, τι θα σκεφτείς γι’ αυτό; Τι θα σκεφτείς αν σου πω ότι είσαι εδώ με φορητό υπολογιστή αλλά είσαι σε διακοπές; Πιστεύεις ότι δεν είναι προσβλητικό; Είναι κάτι που θα αποδεχτείς; Και πιστέψτε με, δεν είμαι νευριασμένος για το παιχνίδι. Μη σκέφτεσαι το αποτέλεσμα. Μην με παρεξηγείς, συμβαίνουν χάλια πράγματα. Παίζουμε ένα κακό δεύτερο δεκάλεπτο και είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό. Και θα πάρω το φταίξιμο για αυτό. Αλλά λες στους παίκτες μου ότι είναι σε διακοπές; Με τίποτα. Ποτέ ξανά».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button