Ποδόσφαιρο

Συνεργασία με τον Κισσό Χορτιάτη

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ακόμα μια ομάδα εντάσσεται στο δίκτυο του Aris Soccer Schools, με τον Κισσό Χορτιάτη να είναι η πέμπτη ομάδα που πραγματοποιεί κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά:

Με χαρά καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Κισσός Χορτιάτη, την πέμπτη Ακαδημία που εντάσσεται στο δίκτυο του ARIS SOCCER SCHOOLS!

Ο Α.Π.Σ. Κισσός Χορτιάτη ιδρύθηκε το 1959 και από τότε έως σήμερα συνεχίζει να δραστηριοποιείται στον τομέα του ποδοσφαίρου στην ευρύτερη περιοχή του Χορτιάτη.

Ο Κισσός απαριθμεί σήμερα σε όλα τα τμήματα 95 περίπου αθλητές κάθε ηλικίας, διατηρεί ενεργά τμήματα ακαδημιών ποδοσφαίρου (από 5 έως 14 ετών) και φυσικά ανδρική ομάδα, η οποία συμμετέχει στην Α’ κατηγορία των πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (Ε.Π.Σ.Μ.) με συμμετοχή τα δύο τελευταία χρόνια στα play off ανόδου στην Α1 κατηγορία.

Στόχος και βασική επιδίωξη είναι οι νέοι της ευρύτερης περιοχής του Χορτιάτη να βρίσκονται σε επαφή με τον αθλητισμό και να απολαμβάνουν τα θετικά που τους προσφέρει.

Με τη χρήση των Δημοτικών γηπέδων (γήπεδο 11Χ11 με χόρτο και 9Χ9 με συνθετικό χλοοτάπητα) σε συνεργασία με τους πτυχιούχους και καταρτισμένους προπονητές και σ’ ένα οργανωμένο αθλητικό περιβάλλον προσπαθεί να φέρει όσα περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button