Ποδόσφαιρο

Συνέδριο ενότητας στα μέσα Σεπτεμβρίου από τον Super 3

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος του Άρη φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Yellow Radio όπου έκαναν μια έκτακτη εκπομπή και μίλησαν για τα θέματα του Άρη αλλά έστειλαν και ένα μήνυμα ενότητας σε όλη την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, αφού θα πραγματοποιηθεί ένα συνέδριο ενότητας στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά είπαν:

«Να ξανά αγαπήσουμε τον Άρη, τον σύλλογο. Υπάρχουν ευθύνες, έγιναν λάθη στο ποδόσφαιρο, αλλά χρειάζεται ενότητα από όλους και μαζική παρουσία στο γήπεδο».

Eνώ τόνισαν: «την ανάγκη να δυναμώσει ο ΑΣ Άρης μέσα από μαζικές εγγραφές μελών, ώστε να υπάρχει δυναμική».

Σε ότι αφορά την κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης, υπογράμμισαν ότι:

«Έγινε μια συνάντηση με τον Μάνο Λάσκαρη. Μας έδωσε την δέσμευση ότι μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα, θα λυθούν τα προβλήματα και θα λειτουργεί κανονικά το τμήμα. Σε ότι αφορά την πώληση της ΚΑΕ, δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση, εφόσον υπάρχει σοβαρή και έγγραφη πρόταση τότε θα το συζητήσει, αλλά προς το παρόν έχει σχέδιο σε εξέλιξη για την ομάδα».

Ενώ στο τέλος έδωσαν το μήνυμα ενότητας για όλους, αφού στα μέσα Σεπτεμβρίου θα γίνει ένα συνέδριο στο οποίο θα μπορεί να παρευρεθεί όποιος θέλει, να μοιραστεί την άποψη του και να ανταλλάξει ιδέες για την μεγάλη μας καψούρα τον Άρη μας.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button