Διεθνή

Σάουθγκέϊτ: «Μιμηθείτε τον Ανρί….»

Ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, προέτρεψε τους Άγγλους διεθνείς ν΄ ακολουθήσουν το παράδειγμα του Τιερί Ανρί και να… εγκαταλείψουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Η παραπάνω συμβουλή-προτροπή έγινε προκειμένου να μην πέφτουν θύματα διαδικτυακών επιθέσεων, αρνητικής κριτικής και ρατσιστικών σχολίων.
«Μετά από έναν αγώνα κι΄ ενώ μπορεί να είναι ευάλωτοι σε αυτό το σημείο, είναι κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Άγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε:

«Εάν επρόκειτο να μιλήσετε με όλους τους προπονητές σε όλη την χώρα, μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες τους είναι, ότι μόλις μπουν στ΄ αποδυτήρια, σπεύδουν στα κινητά τηλέφωνά τους, όταν μπορεί να είναι ευάλωτοι σ΄ εκείνο το χρονικό σημείο».
Ο 50χρονος προπονητής, είπε ότι εγκατέλειψε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2013, μετά τον διορισμό του ως επικεφαλής της εθνικής Ελπίδων:

«Κατά την διάρκεια των συγκεντρώσεων, προσπαθώ να αποσυνδεθώ από όλα τα εξωτερικά μέσα. Βεβαίως, είναι υπέροχο να συμβαδίζουμε με όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Αλλά ο κόσμος, είναι ένα πιο ευτυχισμένο μέρος εάν δεν με αγγίζει αυτή η «αρνητικότητα».

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button