Ποδόσφαιρο

Προς αναστολή η κάρτα φιλάθλου στην Κύπρο

Αρκετά πιθανό φαίνεται το ενδεχόμενο να ανασταλεί για έναν χρόνο το μέτρο της κάρτας φιλάθλου.

Όπως όλα δείχνουν θα κατατεθεί σχετική πρόταση νόμου από τον Κωστή Ευσταθίου εκ μέρους της ΕΔΕΚ, επιστολή του οποίου διαβάστηκε σήμερα στην Επιτροπή Νομικών και φαίνεται να αντιμετωπίστηκε θετικά από τα κοινοβουλευτικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένου του κυβερνώντος κόμματος (ΔΗΣΥ) αλλά και του ΔΗΚΟ.

Υπενθυμίζεται ότι το μέτρο της κάρτας φιλάθλου πέρασε από τη Βουλή μέσω της πλειοψηφίας που σχημάτισαν τα δύο κόμματα σε συνεργασία με μικρότερα.

Όπως φαίνεται, θα είναι εφικτό το θέμα να προχωρήσει πριν να κλείσει η Βουλή για τις θερινές διακοπές, καθώς μένουν δύο ολομέλειες και σε μία από αυτές θα κατατεθεί η πρόταση νόμου, που αναμένεται να υπερψηφιστεί από τα κόμματα.

Να σημειωθεί ότι στη Νομική Υπηρεσία υπάρχει το τροποποιητικό νομοσχέδιο που ετοιμάστηκε επί Ιωνά Νικολάου, για το οποίο εκκρεμεί ο νομοτεχνικός έλεγχος από τον Γενικό Εισαγγελέα και τη Νομική Υπηρεσία.

Μιλώντας στον «Π» ο Γιώργος Λουκαΐδης επιβεβαίωσε τις πιο πάνω πληροφορίες. Ερωτηθείς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ γιατί αυτό φαίνεται να γίνεται τώρα εφικτό παρέπεμψε στην αλλαγή στάσης του ΔΗΚΟ και του ΔΗΣΥ.

Πηγή: https://politis.com.cy/

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button