Ποδόσφαιρο

“Πλήρωσε” την αστοχία του και οδηγήθηκε στην δεύτερη ισοπαλία

Ο Άρης φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό στάδιο του Αιγίου από τον Παναιγιάλειο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Football League.

Ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στον Παναιγιάλειο, οδηγήθηκε στην δεύτερη ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα και την δεύτερη απώλεια βαθμών, ενώ στο τέλος κινδύνεψε να χάσει και το παιχνίδι.

Τελικό αποτέλεσμα: 0-0

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης μπήκε δυνατά, είχε τον πρώτο λόγο και την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ, χωρίς όμως επιτυχία. Ο Παναιγιάλειος αρκέστηκε σε ένα παθητικό τρόπο ποδοσφαίρου, περίμενε τον Άρη και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των «κιτρινόμαυρων».

Στο 10 λεπτό ο Άρης έκανε την πρώτη του ευκαιρία, ο Μπαργκάν έκανε ένα σουτ, όμως ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Τσάπαλος. Στο 14οι «κίτρινοι» έχασαν ακόμα μια ευκαιρία, ο Πλατέλλας εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Μουμίν έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 24’ οι φιλοξενούμενοι χάσανε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, ο Σόουζα από τα δεξιά έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, δεν σούταρε, προτίμησε να κάνει πάσα, η οποία δεν ήταν καλή και έδιωξαν οι αμυντικοί του Παναιγιάλειου. Στο 27οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους ευκαιρία, ο Σταμάτης έκανε ένα σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 32’ ήρθε ακόμα μια σπουδαία ευκαιρία για τον Άρη, ο Μπαργκάν έκανε ένα ωραίο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 43’ και στο 44’ ο Άρης έχασε τις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο να είναι ο πρωταγωνιστής και στις δύο, στην πρώτη ο Τζανακάκης έβγαλε μια ωραία γλυκιά σέντρα, ο επιθετικός του Άρη πήρε την κεφαλιά αλλά δεν σημάδεψε σωστά και η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ στην δεύτερη ο δημιουργός ήταν ο Βαλεριάνος ο οποίος έβγαλε επίσης μια ωραία σέντρα, ο Διαμαντόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά ο Τσάπαλος ήταν σε σωστή θέση και απέκρουσε.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 0-0

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο, συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες, ώστε να πετύχει κάποιο γκολ. Ο Δημήτρης Σπανός με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πέρασε στο παιχνίδι τον Μάρκο Ντούνη στην θέση του Κενάν Μπαργκάν.

Στο 50’ ο Μπάμπης Παυλίδης έκανε ένα σουτ η μπάλα προσέκρουσε  σε ένα σώμα και κατέληξε κόρνερ. Στο 63’ ο Πλατέλλας έκανε μια ωραία σέντρα, ο Διαμαντόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν έβαλε σωστά το κορμί του και η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ. Στο 65’ ο Μουμίν έπιασε ένα καλό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τσάπαλου. Στο 67’ ο Άρης έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι, ο Πλατέλλας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από τα αριστερά αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Τσάπαλου. Στο 90’ οι γηπεδούχοι φτάσανε πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, ο Αρναρέλλης βγήκε τετ α τετ με τον Καντιμοίρη αλλά δεν πλάσαρε σωστά και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Τέλος παιχνιδιού: 0-0

Παναιγιάλειος (Π. Γκουτσίδης): Τσάπαλος, Ρέλλας, Στίκας, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Γκούμας, Καζναφέρης (68΄Κριστέντο), Γκούφας (77΄Ντέμο), Μπρους, Σταματής, Σκαρτσίλας (71΄Αρναρέλλης)

Στον πάγκο: Πολίτης, Ντέμο, Παπαχρήστος, Γαβριηλίδης, Κριστέτο, Αρναρέλλης, Κόκκωρης

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν (80΄Καπνίδης), Ιντζόγλου, Παυλίδης (87΄Πασάς), Μπαργκάν (46΄Ντούνης), Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος

Στον πάγκο: Αναγνωστόπουλος, Νίκιτς, Καπνίδης, Ντούνης, Πασάς, Κάσσος, Μαραγκός

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Σκορδίλης (Κέρκυρας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button