Ποδόσφαιρο

Παιδιά θέλετε να κάνουμε τις συγκρίσεις;

Ο Άρης είναι η μόνη ομάδα της Βόρειας Ελλάδος που στέκεται με το κεφάλι ψηλά στην Αθήνα, ενώ λέει «Όχι» στον Ολυμπιακό.

Tην στιγμή που ο γνωστός μηχανισμός προπαγάνδας έχει αρχίσει να λούζεται με κρύο ιδρώτα, οι συγκρίσεις μεταξύ της αγαπημένης τους ομάδας και του Άρη είναι αναπόφευκτες.

Αυτοί που μιλούσαν για σχέσεις Άρη-Ολυμπιακού και για φιλικά παιχνίδια πλέον έχουν κρυφτεί, και μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθούν τι συμβαίνει με την δική τους ομάδα όταν παίζει στον Πειραιά.

Όχι λοιπόν επειδή «πρέπει» αλλά επειδή η ξεφτίλα τους είναι πλέον ξεκάθαρη, ας πάμε να κάνουμε μία σύγκριση: Τι έκανε ο Άρης στον Πειραιά και τι έκανε ο αιώνια αδικημένος.

Ο Άρης στάθηκε όρθιος, πήρε την ισοπαλία και έκανε τους παίκτες του Ολυμπιακού να τρέχουν μέχρι το 90′ πανικόβλητοι. Είτε να γυρίσουν στην άμυνα για να μην δεχτούν το 1-2, είτε να παλέψουν κόντρα στους «Πύργους» του Άρη στην επίθεση.

Η ομάδα που παίζει μόνο τελικούς δέχθηκε τρία γκολ και είπε ευχαριστώ. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ζήτημα αν χρειάστηκε να κάνουν ντουζ και αρκετοί εξ αυτών ίσως να μην κατάλαβε ότι πρόκειται για επίσημο παιχνίδι.

Ο Άρης έπαιξε στα όρια του φάουλ, με τον Ολυμπιακό να τα ξεπερνάει. Οι δύο ομάδες δέχθηκαν συνολικά οκτώ κίτρινες κάρτες και υπήρχε και περίπτωση για πιθανή αποβολή του Σα.

Το… καμάρι της πόλης ολοκλήρωσε ενενηντάλεπτο χωρίς ούτε μία κάρτα. Τα εννέα φάουλ που έγιναν από παίκτες του ΠΑΟΚ θα αποτελούσαν αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία των ντέρμπι. Μόνο που το συγκεκριμένο δεν ήταν ντέρμπι.

Με τον Άρη έγιναν σκηνικά τριτοκοσμικών χωρών. Άνθρωποι του Ολυμπιακού έδειξαν το χειρότερο τους πρόσωπα, κάνοντας ξεκάθαρο ότι ο Άρης ενοχλεί. Ενοχλεί και τους τέσσερις αυτόκλητους σωτήρες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Μακεδονομάχοι της κακιάς ώρας είχαν… τσάι και συμπάθεια. Κανένα απολύτως πρόβλημα, γιατί άλλωστε η ομάδα τους ποτέ δεν ήταν πρόβλημα. Πάντα ήταν με το μέρος του συστήματος και έκανε αυτό που χρειαζόταν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button