Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Άρης: Ανακοίνωσε νέα χορηγία

Τη συνεργασία της με την εταιρεία «Μαλαματίνα» ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, με το γνωστό οινοποιείο να αποτελεί πλέον επίσημο υποστηρικτή της ομάδας ποδοσφαίρου.

Διαβάστε την ανακοίνωση του επίσημου Άρη:

«Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της Συνεργασίας με την εταιρεία ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Εταιρικό Προφίλ

Ρετσίνα και Μαλαματίνα. Δύο έννοιες ταυτόσημες.

Από το 1895 που ανοίγει το πρώτο οινοποιείο, η εταιρία Μαλαματίνα αναζητάει σε όλη την Ελλάδα τις καλύτερες ποικιλίες σταφυλιών και εφαρμόζει τις πιο καινοτόμες μεθόδους σε όλη τη διαδικασία παραγωγής και εμφιάλωσης.

Το 1957 η Μαλαματίνα ήταν η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που, εμφιάλωσε τη ρετσίνα. Σήμερα, το εμφιαλωτήριο βρίσκεται στο Καλοχώρι, το παραγωγικό κέντρο της εταιρίας στη Βοιωτία, ενώ τα εκσυγχρονισμένα οινοποιεία σε Φάρο, Ριτσώνα και Ασωπία.

Εξάγοντας σε 37 χώρες σε Δυτική Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά κι Αυστραλία, η εταιρία Μαλαματίνα έχει εδραιώσει τη θέση της ως ηγέτης της ρετσίνας, παγκοσμίως, με πωλήσεις που ξεπερνούν τις 50.000.000 φιάλες το χρόνο».

Ετικέτες

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close